• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izložba "Leva ruka-desni klik" u UK Parobrod

Izvor mondo.rs

Samostalna izložba autora Ognjena Zdravkovića biće otvorena 24. novembra u 19 sati u UK Parobrod i trajaće do 30. novembra.

Izložba crteža, grafika i printova Ognjena Zdravkovića, simboličnog naziva “Leva ruka – desni klik" svojevrsna retrospektiva Ognjenovog angažmana u domenu društveno-kritičkog oglašavanja, postavljena nasuprot umetničkoj - paralelnoj egzistenciji, ostvarenoj kroz zreo vizuelni jezik grafike i crteža, a koja je pokretač, izvor i osovina stvaralaštva.

Pomenuti naziv “Leva ruka – desni klik” je simboličan naziv koji obuhvata ove dve sfere vizuelnih komunikacija u kojima je Ognjen apsolutni vladar, te prva opisuje strast prema umetnosti, ilustraciji i grafici koju stvara levom rukom, dok se desni klik odnosi na korišćenje novih tehnologija uz pomoć kojih kreira grafička i dizajn rešenja na računaru.

Izložbu karakteriše i konceptualna postavka radova.

Ognjen Zdravković je illustrator, grafički dizajner, art i kreativni direktor u renomiranim marketinškim agencijama i tvorac brojnih kreativnih rešenja za velike i male korporacije.

Priznat je i nagrađivan umetnik (Nagrada grada Beograda za “Noć muzeja”, MTV Cannes Lions Advertising Festival, 25 godina postojanja Sava Centra, NIVEA “Gde nam rastu deca?”).

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nemanja

Na bitu dj shone

SERIJE