• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od 1. januara svi će morati da plaćaju gas

Izvor Tanjug

Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović rekao je sinoć da je od Vlade Srbije dobio nalog da od 1. januara svi moraju da plaćaju gas.

"To je nalog. Neće biti baš tako lako prvog januara zavrnuti ventil. Nisam ja Vladimir Putin pa da svima zavrnem gas", rekao je Bajatović RTS.

Prema njegovim rečima, ukoliko se želi da Srbijagas bude konkurentan na tržištu i da se smanji pritisak na budžet, mora se uraditi sledeće:

" Transport gasa mora da bude skuplji za dva dinara, cena mora da bude uprosečena sa ostalim distributerima, to takođe znači dva dinara više i mrežarina mora biti podignuta na realnu cenu", istakao je on.

Te tri mere će, kako je naveo, doneti nedostajućih oko 100 miliona dolara godišnje budžetu Srbije, koji su svake godine nedostajali u poslovanju Srbijagasa da bi on bio rentabilan.

Komentari 26

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milena

Bahatović da mi da platu koju nisam zaradila i onda ću razmisliti za gas

.

Budzet drzave bi se povecao jedino kad bi ovi na vladi ziveli kao urugvajski predsednik. To je covek koji misli na svoj narod.

I tako to...

A ko će ovom da objasni šta je sukob interesa...???Ovaj večiti što bruka državu-ponosno čuva svoje direktorske funkcije..Kao u pesmi Grua-i dalje me žele...

special image