• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ranka Savić opet na čelu ASNS-a

Izvor Tanjug

Predsednica Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata (ASNS) Ranka Savić danas je ponovo izabrana na tu funkciju.

Kako je Tanjugu rečeno u ASNS, delegati petog kongresa ASNS-a izabrali su danas Savićevu za predsednicu Asocijacije, na period od četiri godine.

Na dnevnom redu Kongresa, pored izbora predsednika, bio je i izbor novog glavnog odbora, četiri potpredsednika, glavnog menadžera i generalnog sekretara, što je novina u radu Asocijacije, jer je do sada na kongresu biran samo predsednik.

Savić je juče u izjavi Tanjugu, rekla da taj sindikat nikada nije vodio populističku politiku i da će podržati one reforme vlade za koje procenjuju da su u interesu zaposlenih, ali i nezaposlenih građana Srbije.

"Ono na čemu ću insitirati, pored vođenja ovakve politike, jeste i naš veći uticaj u zaštiti najranjivijih društvenih grupa. To neposredno nije u opisu rada sindikata, ali mislim da o tim grupama neko mora mnogo više da povede računa. Tu pre svega mislim na nezaposlene, mlade i žene", rekla je Savić.

Ona je najavila juče da će predstavnici ASNS na kongresu usvojiti plan rada i program za naredne četiri godine, deklaracije, novi statut i druga prateća dokumenta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image