• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stiže Amer koji reklamira Srbiju u svom standup-u!

Izvor mondo.rs

Deni Grozdić koji kroz svoj standup promoviše Srbiju nastupiće u Ben Akiba klubu 9. januara. Rezervacije karata su u toku!

Na njegovom YouTubu možete pogledati, ukoliko već niste, njegove lekcije iz srpskog jezika.

On donosi smešno u Srbiju. "Avioni, vozovi i jugo" je potpuno nova stand up predstava koja preleće okeane, prelazi planine, sedi za tvojim stolom tokom večere i uzima poslednji ćevap.

Deni je proputovao ceo svet i iskusio neke od najneverovatnijih susreta koji mogu da se zamisle, kako u njegovoj svakodnevnici, a i u njegovim internacionalnim avanturama.

I sada prvi put on te priče spaja za neverovatan internacionalni nastup.

Sa preko 130. miliona pregleda i stotine hiljada pratioca na njegovom YouTube kanalu, Gradualreport, Deni objavljuje svoje komične opservacije već preko sedam godina.

"Sada je na vas došao red da čujete najbolje priče uživo sa scene. Pripremite se da plačete od smeha, jer šta god da uradite nećete želeti da propustite prvi jednočasovni specijal u Srbiji", poručuju organizatori.

Cena ulaznice je 500 dinara, a od 15. decembra već ćete moći svoje karte da preuzmete, kada ih rezervišete na broj 060 3060 131.

Deni
Izvor: YouTube
 Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava

Tagovi

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

serpentino

Ko se bre smeje na ovo? Malo ugladjenije Kursadžije...

yugo

a na slici plane, train i peglica :p

N

Ocekivala sam da se nasmijem, a u stvari sam se razocarala. On uopste ne govori srpski,a misli da je smijesan ako samo psuje. Po vaspitanju mu se vidi od kakve je sorte. Danny, you need to bring your a.. back to the states , find a real job,and stop embarrassing us all .

SERIJE