• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Platili smo Rusiji prvu ratu duga za gas

Izvor mondo.rs

Srbija je uplatila Rusiji 100 miliona dolara kao prvu ratu duga od za gas, u skladu sa dogovorom srpskog premijera Aleksandra Vučića i ruskog predsednika Vladimira Putina.

Na ovaj način, Srbija je namirila polovinu energetskog duga, koji treba da plati Rusiji, pišu "Večernje novosti", pozivajući se na izvore u Vladi Srbije.

 Ukupan iznos duga Srbije bio je 224 miliona dolara i ruska strana je tražila da bude kompletno isplaćen do marta 2015. godine, ali su Vučić i Putin dogovorili model isplate dugovanja u tri rate.

 Naredna rata od sto miliona dolara treba da bude isplaćena do kraja 2015. godine, a posljednja treća od 24 miliona dolara na naplatu stiće tokom 2016. godine.

Tagovi

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Olija

Mene zanima gde je onih 5milijardi evra,koje je uzela tadićeva vlada u ostavci i sve nas time zadužila a sad mi grcamo plaćamo i grcamo!Oni se zadužili u ostavci oni spiskali pare,narodu ništa dali nisu osim dugova za naplatu njihovih kredita a nisu ni odgovarali za to.

Ljudi

Dajte da se ne svadjamo vise, da budemo slozni, a kada smo slozni sve lako dodje, i da se potrudimo da budemo bolji ljudi i malo skromnije zivimo, a sve ostalo ce doci, pozdrav za sve, i da u veselju i zdravlju proslavite novu godinu.

.

"Duga od za gas" ...

special image