• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRAMOTA: Za Moskvu Er Srbijom jeftinije iz Zagreba

Izvor mondo.rs

Verovali ili ne, jeftinije vam je da autobusom od Beograda otputujete do Zagreba, zatim od Zagreba, sa presedanjem u Beogradu, avionom do Moskve i nazad, pišu "Novosti"

 Beograd: Let za Rusiju jeftiniji iz Zagreba Izvor: MONDO/Petar Stojanović

Izvor: MONDO/Petar Stojanović

Što je još neverovatnije, tvrdi beogradski dnevnik u svom internet izdanju, u jeftinijoj varijanti leteli biste avionom iste srpsko-emiratske kompanije Er Srbije za koji bi kupili kartu u Beogradu.


Da li je u pitanju "incident" ili se politika cena Er Srbije drastično razlikuje za "evropski" Zagreb od "balkanskog" Beograda, ostaje da se utvrdi.

Komentari 41

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

rale j tomic

Vise Rusi imaju koristi od Hrvata To im je veza sa evropskom unijom sta cemo im mi. Mi nemamo para a Rusi kazu sta bi rekao Milosevic Ma volim i ja vas a vise volimo pare.

хомер

Предраг 67 је све објаснио и софистицирани,тако и странци код нас купе неку фирму оборе цену угасе нашу фабрику и после дигну цену кад униште конкуренцију.шта жао вам хрвата?ер србија је ехтра потез тако испаде,уместо губитка добит па нови авиони а угушиће све у региону и ставити ствари на своје место и бити озбиљни играч у европи.битно је да из бг није скупље од других а то не пише нигде.е ал се русофоби пецају сами

Janko

Doticni gospodin a i svi koji "cesto" lete treba da znaju da je avionska karta za direktan let uvek skuplja od karte na liniji sa usputnim sletanjem i to pre svega zbog same duzine putovanja. Ne znam koliko kosta avio-karta BG - Moskva odnosno ZG-BG-Moskva ali mogu da navedem sledeci primer: Karta London Heathrow (LHR) - Los Angeles (LAX) kosta 920 evra dok karta Heathrow (LHR) - New York (JFK) - Los Angeles (LAX) kosta 700 evra. Direktan let traje 11,5 sati a let sa sletanjem u NYC traje oko 15 sati.

special image