• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Akcija u "Dušku Radoviću" se nastavlja!

Izvor mondo.rs

Malo pozorište "Duško Radović" ne prestaje da iznenađuje svoju publiku. Zbog velikog interesovanja, i narednog vikenda pogodnosti za posetioce! Patiš dve, a dobiješ tri karte!

U subotu 31. januara u 17 sati na repertoaru  je predstava "Noć u Merlinovom zamku", dok će 1. februara u 12 sati nastupiti trio zvani kvartet u sada već čuvenoj predstavi "Tri praseta".

"Noć u Merlinovom zamku" je predstava o čarobnjaku Merlinu, najmoćnijem među vilama i vilenjacima koji dovodi zlu vešticu na suđenje, a za svedoke  poziva junake iz popularnih crtanih filmova Volta Diznija: Malu Sirenu, Zver, Ivicu i Maricu, Duha iz Aladinove lampe, Kruelu de Vil i druge.

Ovi popularni junaci zajedno sa decom (publikom) odlučuju na koji način će veštici biti presuđeno. Predstava obiluje vizuelnim efektima, songovima i plesnim numerama. U predstavi učestvuje osam glumaca, pirotehničari, animatori i tehničko osoblje pozorišta.

"Tri praseta" najnovija lutkarska produkcija pozorišta u režiji Dragoslava Todorovića, prati dogodovštine tri čuvena praseta.

Dramatizaciju teksta uradio je Igor Bojović, a za napetost i neizvesnost do samog kraja zaduženi su gladni i lukaviji Lija i Vuk! Gudonije, Trutonije i Cica Gica ipak uspeće da se izbave u čemu će im zdušno pomoći papagaj Arčibald i... pa neka to za sada ostane tajna!

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE