• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Novi Beograd će imati svoje vatrogasce

Izvor Tanjug

Gradonačelnik Siniša Mali posetio je danas Upravu za vanredne situacije u Beogradu, i najavio da će do kraja godine biti završena manja vatrogasna stanica na Novom Beogradu.

Mali je obišao Upravu za vanredne situacije kako bi se upoznao sa njenim potrebama i kako bi našao način na koji Grad može da pomogne.

Kako je saopštila Gradska uprava, gradonačelnik je istakao da su ljudski životi prioritet i da je zato neophodno da se poboljšaju uslovi u kojima vatrogasci rade.

"Do kraja godine biće završena manja vatrogasna stanica na Novom Beogradu, a clj nam je da, shodno potrebama Uprave za vanredne situacije, izgradimo ukupno pet takvih stanica širom grada. Time će biti pokriven mnogo veći broj lokacija i stanovnika, a vatrogasci će moći brže da stignu do određene lokacije", rekao je Mali.

On je dodao da će, zbog teške finansijske situacije u gradu, pokušati da nađe donatore koji će pomoći u nabavci opreme za vatrogasce.

Grad Beograd je, kako je istakao, imao odličnu saradnju sa Upravom za vanredne situacije tokom majskih poplava, zna se kako rade i funkcionišu i zato je važno da im se pomogne.

Gradonačelnik je rekao i da je obećao da će Grad donirati softver koji će olakšati komunikaciju sa građanima, i zahvalio na svemu što je Uprava za vanredne situacija u Beogradu uradila tokom poplava.

"Iza nas je veliki posao i mislim da smo zajedničkim snagama uradili mnogo za naše sugrađane, naročito u Obrenovcu. Mislim da smo dobro odgovorili svim zadacima i izazovima, i da je tome najviše doprinelo pravovremeno reagovanje i dobra koordinacija", rekao je Mali.

On je izrazio uverenje da se na pripadnike Uprave može svakodnevno računati, u situacijama gde se radi o ljudskim životima, zbog čega je njihov posao dragocen.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image