sHpiritus mOvens u Peronu

Autor:

Sastav sHpiritus mOvens je banda urbanih karavandžija i uličnih svirača koja krstari klubovima, kafićima i trgovima čitavog Balkana, a ove nedelje spremaju pravi šou povodom velikog jubileja - 10 godina postojanja.

0
A- A A+

U okviru proslave desetogodišnjice sastava, bend koji svoj izraz temelji na francuskoj muzici vraća se u četvrtak u Peron sa celokupnim orkestrom od deset muzičara.

Na repertoaru će se naći numere iz ranog perioda Mano Negre, preko novog vala, francuskih šansonijera i nove francuske scene, antifa pesama zajedno sa svojim autorskim kompozicijama.

Biće to svojevrsna fešta world muzike kakvu Beograd nema često priliku da čuje - začinjenu klarinetima, flautama, violinama, harmonikama, trubama, perkusijama i višeglasjem.

Bend je takođe poznat po svom angažovanju na društvenom planu, te je u više navrata nastupao pred tražiocima azila i po domovima starih u Beogradu. Dan kasnije je za pultom je Marko Gangbanger, dok je u subotu kapetan plesnog podijuma Ognjen Krstić.

Izvor: YouTube

  Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti