• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vladi u čast

Izvor mondo.rs

Ovog vikenda u Knez Mihailovoj performans posvećen Divljanu.

Beograd će mart mesec ove godine pamti po gubitku jednog od najkreativnijih muzičara sa ovih prostora Vlade Divljana. Jedni su ovog muzičkog genijalca doživljavali kao simbol Beograda, drugi kao simbol stare Jugoslavije. Jedno je sigurno - Vlada će ostati upamćen po svojoj divnoj muzici koju je snimio i koja je dovoljna da nadživi ovog autora.

Beogradska nedelja umetnosti sutra, od 12 časova u Knez Mihailovoj ulici, proslavlja dan studenata kroz ples, muziku i energiju. Akcija Div(lj)an grad okupiće grupu plesača učesnika pete Beogradske Nedelje Umetnosti koji će uz taktove najpoznatijih muzičkih numera Vlade Divljana izvesti zanimljiv ples i sa posetiocima proputovati kroz mali muzički vremeplov i na taj način još jednom podsetiti na muziku koju je ovaj muzičar stvarao.

"Čitajući stare intervjue Vlade Divljana naišli smo na podatak da je on planirao da poseti svoj grad Beograd početkom aprila, kako je sam rekao ne zbog posla nego da se šeta i uživa sa svojim prijateljima. Stoga pozivamo Beograđane da nam se sutra pridruže i uživaju u performansu koji su pripremili mladi umetnici, kvalitetnoj muzici i pre svega odličnoj energiji koja je karakterisala ovog slavnog muzičara", navode organizatori.

Na ovaj način tim Beogradske Nedelje Umetnosti i mladi umetnici plesači žele da se oproste od muzičke legende i da se zahvale Vladi Divljanu na kvalitetnim muzičkim delima koji su ovog velikana naše muzičke scene učinili besmrtnim.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE