• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Komedija koju će obožavati svi ljubitelji fudbala

Izvor mondo.rs

Predstava "Blitva i krompir" za početak će privući ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu, ali iza priče o fudbalu krije se mnogo toga drugog...

Predstava Bojana Žirovića "Blitva i krompir" biće premijerno izvedena u ponedeljak, 6. aprila od 20 časova  u Domu omladine Beograda u Sali Amerikana.

Reč je o urnebesnoj komediji, rađenoj prema tekstu mađarskog pisca Egrešija Zoltana, o trojici fudbalskih sudija koji se sastaju pred početak, na poluvremenu i na kraju uzbudljive utakmice visokog rizika. Ispod priče o fudbalu i snu o velikoj fudbalskoj karijeri, krije se nešto mnogo dublje. Kriju se životni, a ne samo poslovni neuspesi, izgubljene ljubavi, uništeni snovi o sreći, nemoć da uzmemo svoj život u svoje ruke, slabost da prevaziđemo prepreke koje su nas slomile.

 Ambiciozni, snalažljivi pobednik tranzicije, (Nebojša Milovanović)  zatim siromašni, zajedljivi  gubitnik (Bojan Žirović) i mamurni ulični pesnik (Andrej Šepetkovski) u pauzama suđenja, kroz puno obrta, otkrivaju intimne detalje iz svog života.

Sam naslov ove predstave govori da u fudbalu postoji nešto više nego što mi mislimo, pa vas pozivamo da otkrijete novu dimenziju ovog sporta na pozorišnoj sceni.

Blitva i krompir
Izvor: YouTube

Karte za predstavu u Ludens organizaciji dostupne su na blagajni DOB-a i na prodajnim mestima Eventim-a,  po ceni od 800 dinara.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gockata

Valjda ce da bude dobra ?

SERIJE