• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zajednički letovi Er Srbije i Er Čajne

Izvor Fonet

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Srbije objavila je danas početak sprovođenja sporazuma sa kineskom kompanijom Er Čajna, kojim se uspostavljaju "zajednički letovi" na relaciji Beograd-Peking.

 Zajednički letovi Er Srbije i Er Čajne   Izvor: Petar Stojanović - MONDO

Izvor: Petar Stojanović - MONDO

Po ovom sporazumu, koji stupa na snagu 5. maja, Er Srbija će dodeliti svoj "JU" kod letovima na liniji Peking-Beč koje obavlja Er Čajna, a Er Čajna će dodati svoju marketinšku oznaku letovima koje obavlja Er Srbija na liniji između Beograda i Beča, piše u saopštenju.

Osim toga, avio-kompanije će nastaviti da razmatraju mogućnosti za povezivanje dodatnih destinacija, što će doprineti većem izboru za putnike i omogućiti rast ovog partnerstva, saopštila je Er Srbija.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić izjavio je da je sveobuhvatno komercijalno partnerstvo sa avio-kompanijom Er Čajna ključan korak ka učvršćivanju prisustva Er Srbije u Kini i na Dalekom istoku.

Sada smo u mogućnosti da unapredimo našu ponudu poslovnih i turističkih putovanja između Srbije i Kine, i dalje ka strateški značajnim destinacijama širom Azije i Evrope, ocenio je on.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image