• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za nove srpske "fiće" daleko je Rusija

Da bi odluka o bescarinskom izvozu kragujevačkog Fijata u Rusiju bila doneta potrebno je da se slože i Belorusija, Kazahstan i Jermenija, kaže ministar trgovine Rasim Ljajić.

"Nakon toga preostaju tehnički pregovori o detaljima vezanih za bescarinski izvoz 'fijata'. To znači, koliko je broj automobila i da li će biti reciprociteta, odnosno da li i mi treba da uvezemo ruske automobile", rekao je Ljajić napomenuvši da je oduvek bio obazriv na davanje predviđanja o stavljanju Fijata na tzv. bescarinski izvoz na rusko tržište.

Podsetivši da je reč o broju od 5.000 automobila, Ljajić je dodao da "postoje pozitivni signali" za realizaciju tog izvoza i dodao da ima i drugih proizvoda kao što su cigarete, šećer, sir, koji, takođe, treba da se nađu na tom spisku.

Ljajić je u Vrnjačkoj Banji obišao rekonstrukciju centralnog Vrnjačkog parka, čije završne radove finansira ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nenad

ama ljudi to nije Srpski fica niti je to Srpski proizvod. Itlaijani kupili fabriku u Srbiji i prave Italijanske automobile. da nije mozda Opel koji se proizvodi u Poljskoj njihov proizvod ili Nemacki..... nas proizvod je bio samo YUGO.

kg

Znači još jedno od lako datih lažnih obećanja vlade u cilju podizanja rejtinga.Sreća je što FCA nije ni računala na pomoć ove vlade jer ova vlada nije ispunila ama baš ništa od obaveza iz ugovora .Nažalos zbog toga neće ni biti novog modela koji bi za Srbiju doneo duplo veću korist od BG na vodi.

special image