• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gala koncert "Istok zapad"

Izvor mondo.rs

U petak u 21 čas besplatan koncert pijanistkinje i violiniste.

Restoran "Little bay" zatvoriće koncertnu sezonu 17. jula u 21 h zajedničkim nastupom kineske pijanistkinje Kedi Sun i violiniste Ivana Simeunovića.

Program koncerta su dela Vivaldija, Betovena i Bartoka.

Pijaniskinja Kedi Sun drugi put gost je Beograda posle uspešnog nastupa u decembru prošle godine. Klavir svira od pete godine, a nakon školovanja na konzervatorijumu Tianjin dobija stipendiju za Birming u Velikoj Britaniji. U Engleskoj je sarađivala sa najpoznatijim pijanistima, a trenutno radi na Univerzitetu Severne Dakote u SAD-u.

Ivan Simeunović diplomirao je na odseku violine, na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu u klasama profesora Ljubimira Mihailovića i profesorke Madlen Stokić Vasiljević. Član je sastava Kraljevski Gudači Svetog Đorđa sa kojim redovno nastupa u zemlji i inostranstvu (Francuska, Italija, Španija,Portugal,Nemačka, pohađao je kurseve kod istaknutih domaćih i stranih

izvodjača i pedagoga. Trenutno radi u muzičkoj školi"Josif Marinković" u Beogradu kao profesor kamerne muzike i orkestra.

Poznat je i kao učesnik u serijali "Ja imam talenat".

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE