• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi na gubitku

Posle duela Zvezde i Radničkog u trećem kolu Superlige niko nije zadovoljan otišao kući. Nišlije razočarane suđenjem, igrači Zvezde svojom formom, a navijači i formom i upravom.

SVE GALERIJE

Komentari 19

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Delija

Sta ste nasli da prozivate fk crvenu zvezdu.Aj uporedite kk Crvenu zvezdu i Partizan pa onda prozivajte.Kolko grobara na jedbom mestu.

Max

Vidim ovde neki hvale Terzica i kao nije on kriv,pa ko dovede onda ovog parkera?Jos dovede trenera koji rece da mu ne treba kondicjoni trener,kad sam to cuo prosto nisam mogo da verujem da to izjavi trener koji ima kao neko ime.Pa toliki broji stranaca odakle paer za plate?Ponavljam jos jednom u Zvezdi nesme da igra ni jedan stranac ako on provereno nije bolj bar dublo od nasih.Evo resenja dovesti Pizona i pustiti ga da stara tim od nasih igraca iz pogona.Te skaute ako ih uopste i imano poslati u 2,3ligu i tamo da traze igrace.Ovde mora da se napravi sistem ljudi.Partizan je samo bolji zahvaljujuci svijoj skoli i sto imaj kakav takav sistem.

OFK

Kaze Terzic Partizan igra u Evropi godinama a ne moze da da tamo gola. Pa tvoj klub mozgonjo ne moze da da gola bez ofsajda ili penala a kamoli da pobedi nekoga bez namestanja u ovoj nasoj beton ligi! I bas me boli uvo i za Partizan i za Zvezdu jer sam za to da se vise ugase ovi kako ih neki lik prozva titovi blizanci. Jer ovo sto njihove uprave rade vise nije ni smesno vec je bruka i sramota! Pustite ostale klubove da disu a vi se terajte na smetliste istorije gde vam je i mesto!