• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zavirite u kuću Velikog brata! (FOTO)

Izvor mondo.rs

Nova sezona popularnog rijalitija počinje uskoro. Pogledajte u kakvoj kući će boraviti učesnici.

 Novi stanari uskoro će se useliti u kuću Velikog brata. U novoj sezoni, najvećoj i najzabavnijoj do sada, dom ukućana će biti osvežen jarkim bojama, modernim dizajnom i luksuznim nameštajem, a sve u cilju što prijatnijeg boravka takmičara.

Sređivanje kuće je gotovo završeno, ostale su samo finese jer se vodi računa i o najsitnijim detaljima.

 Veliki dnevni boravak predstavljaće i dalje centralno mesto okupljana takmičara gde će dobijati i izvršavati sve zadatke.

Tu je i bazen u kojem su se do sada ne samo osvežavali, već i smišljali razne dogodovštine i zaplete. Kuhinja je takođe renovirana i spremna za jutarnja okupljanja i ćaskanja učesnika.

 Oko kamere pratiće stanare iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije 24 sata.

Svaki pedalj prostora biće pod budnom prismotrom Velikog brata i ni jedna tajna neće moći da se sakrije. U ovoj sezoni regionanog rijaliti šoua radi preko 200 ljudi, snima ga 40 kamera, a stanari će biti ozvučeni sa 50 mikrofona.

Poznato je da kamermani rade u nekoliko smena i da za to vreme ni jedne sekunde ne ispuštaju iz vida aktivnosti ukućana. Čak ne smeju da nose ni telefone, a pauze su isključene.

 Zanimljive igre i zadaci su već osmišljeni, takmičare očekuju brojni izazovi ali produkcija i dalje ne želi da otkriva detalje i iznenađenja koja će biti priređena učesnicima. Borba će biti bespoštedna, a pobednika očekuje fantastična nagrada u iznosu od 100.000 evra.

Šou ove sezone vode Skaj Vikler i Antonija Blaće, tandem koji se od prve sekunde sjajno uklopio. I oni željno iščekuju početak Velikog brata kojem su i sami kao učesnici svojevremno dali svoj pečat.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 23

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bjanka

Ovo je fakat zaglupljivanje nacije ali je opet i dobro jer ne ulazi vip sljam, pa je malo blaze...

narandzasto..

Izgleda isto kao pre, samo su ubacili ovu narandzastu u ogromnim kolicinama!Meni je nekako Veliki brAt uvek bio u skucenom prostoru!Nesto mi je tu falilo!

Draža

Ovi rekoše kad su došli na vlast u Beogradu da će Pionirski grad privesti nameni i oterati ovu bratiju koji su uzurpirali ceo prostor. Vidim ništa od toga, sve po starom.

SERIJE