• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Tvoj svet muzike" na Kolarcu!

Izvor Tanjug

Telekom Srbija i Kolarac predstavljaju novi ciklus koncerata u sezoni 2015-2016.

 Koncerti "Tvoj svet muzike" na Kolarcu Izvor: MONDO, Stefan Stojanović
Izvor: MONDO, Stefan Stojanović

U okviru novog ciklusa koncerata u sezoni 2015-16 pod nazivom "Kolarac - tvoj svet muzike", publici će se premijerno predstaviti neki od značajnih svetskih solista i ansambala, a očekuje ih i zanimljiv kabaretski program.

Povezane vesti

U okviru ciklusa koji organizuje Centar za muziku Kolarčeve zadužbine u saradnji sa Telekomom Srbija - mt:s biće održano pet koncerata, navodi se u saopštenju organizatora.

Svaki od programa ima svoj podnaslov. Prvi koncert, koji nosi naziv "Tvoj svet klavira", zakazan je za 9. novembar kada će nastupiti pijanista Nikolaj Demidenko sa odabranim delima Bramsa i Prokofjeva.

"Tvoj svet praznika" je novogodišnji koncert kvarteta PagaGnini, zakazan za 21. decembar.

Tokom nastupa, virtuozni violinista Ara Malikian zajedno sa još tri muzičara, ne samo da genijalno izvodi neke od najpoznatijih kompozicija Mocarta, Pahelbela, Šopena, Bokerinija i naravno, Paganinija nego uključuje popularne žanrove kao što su džez, rok ili folk.

PagaGnini nije samo običan koncert. Muzičari igraju, plešu, skaču, smeju se, plaču, a zajedno sa njima publika učestvuje u predstavi te tako nastaje jedinstveni šou program - originalna komedija u kojoj se, između ostalog, violina i violončelo transformišu spontano u nove i originalne instrumente (gitare, mandoline, udaraljke ...).

Za 4. februar planiran je koncert "Tvoj svet opere" - gala koncert operskih zvezda u kojem će učestvovati Dušica Bijelić (sopran), Milijana Nikolić (mecosporan), Rozario la Spina (tenor), Nikola Mijailović (bariton) i Đorđe Nešić (klavir).

Poslednji koncert u ovom ciklusu nosi naslov "Tvoj svet violine". Ning Feng, mladi kineski violinista beogradskoj publici će se predstaviti u dvostrukoj ulozi - kao solista i vođa kamernog orkestra Franc List iz Budimpešte.

Od danas je u prodaji komplet ulaznica po ceni od 3.500 dinara.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.



Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE