• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ansambl KOLO i Atelje 212 pozivaju: Pomozite deci!

Izvor mondo.rs

Donatorski koncert Ansambla KOLO u ponedeljak u Ateljeu 212 za opremanje senzorne sobe Škole za decu sa smetnjama u razvoju "Novi Beograd". Cena karte 400 dinara.

Kupovinom karata i prisustvom celovečernjem koncertu u ponedeljak, 12. oktobra u 20 sati u Pozorištu Atelje 212 Ansambl KOLO poziva vas da pomognete deci ometenoj u razvoju.

Celokupan prihod od prodaje ulaznica (karta košta 400 dinara) biće doniran namenski za prikupljanje sredstava za
opremanje senzorne sobe Škole za decu ometenu u razvoju Novi Beograd.

"Osnovnu školu Novi Beograd pohađa 130 učenika sa smetnjama u razvoju. Stručni kadarškole kreira i realizuje individualne obrazovne programe a sve u svrhu pospešivanja psihofizičkog razvoja učenika, njihovom osamostaljivanju i socijalizaciji. S obzirom na povećan broj upisane dece sa smetnjama senzorne integracije iskazuje sepotreba za senzornom sobom koja je pre svega namenjena radu sa decom koja imaju teškoće obrade svakodnevnih senzornih informacija u celovit opažaj i koja manifestuju potrebu za taktilnom stimulacijom, pokretom, zvukom i svetlosnim senzacijama", izjavio je v.d.  direktora Ansambla KOLO Vladimir Đekić.

Postojanjem senzorne sobe bi se značajno poboljšao kvalitet rada i uslova pružanja stručnepodrške, kao i mogućnost deteta da istražuje, proverava, gleda, dodiruje, sluša i pospešujekoncentraciju uz značajno redukovanje psihomotorne napetosti i uznemirenosti. Time bi se detetu omogućio osećaj sigurnosti i povezanosti, stimulativne komunikacije i bliskosti,osećaj zadovoljstva i relaksacije što sve zajedno znatno poboljšava razvoj i integraciju njegove ličnosti. 


Ulaznice po ceni od 400 dinara mogu da se nabave na biletarnici Pozorišta Atelje 212.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image