Sperminator: Prodaje spermu, ima 800 dece

Autor:

Ovaj sredovečni muškarac živi od prodaje svog “magičnog napitka” na društvenim mrežama. Shvatili ste, govorimo o prodaji sperme!

46
A- A A+

  Sajmon Votson (41) napustio je svoj posao i napravio karijeru od prodaje svoje sperme na Facebooku. Naime, on se reklamira na društvenim mrežama i nudi svoju spermu za 50 funti, odnosno 65 evra.

Ako se pitate kako mu ide, više nego dobro - do sada je postao otac više od 800 dece, a svoj posao vodi već 16 godina.

Zvuči šokantno, ali Sajmon praktično jednom nedeljno postaje otac, naravno od sperme koju prodaje. Osim toga, on ima dvojicu svojih sinova (19 i 17 godina) iz prvog braka, i ćerku (10) iz drugog braka.

"Neke žene kažu da bi trebalo besplatno da dajem spermu, ali ja smatram da 50 funti za ovaj 'magični napitak' nije skupo, ipak moram da pokrijem troškove," kaže ovaj čovek.

"Moji prijatelji i porodica znaju sve o tome što radim, nemam tajne. Školski drugovi moje dece smatraju da je to strašno zabavno. Moji sinovi kažu da oni to ne bi radili, ali im ne smeta da ja radim", kaže Sajmon o svom poslu.

Iako možda nekima posao donora sperme zvuči kao posao iz snova, ovaj čovek kaže da ga je to koštalo veze sa mnogim devojkama. Iz istog razloga je raskinuo i sa poslednjom devojkom.

"Bilo joj je dosta svega. Rekla mi je da prezire to što radim. Uvek trčim tamo ili ovamo da isporučim spermu, sigurno joj je to dosadilo".

Sajmon je inače počeo da donira spermu nakon razvoda sa prvom suprugom. "Želeo sam još dece, to je razlog zašto samo počeo da doniram spermu. Moja druga supruga je znala šta radim i da ne planiram da prestanem. Mislim da je to prihvatila, ali nisam siguran koliko joj se to dopadalo - malo je čudno kada se za to koriste plastične posude".

Sajmon je svoj "posao" ranije obavljao uz pomoć banaka sperme, ali je onda odlučio da sam vodi svoj biznis. "Reklamiram se na Facebooku. Proteklih godina dobio sam 800 dece, i to one za koju ja znam, možda ih ima još".

Govoreći o svom poslu, Sajmon kaže da ženama spermu isporučuje u plastičnom posudama, uz sterilan špric kojim će je žene "upotrebiti", odnosno uneti u sebe.

Do sada, kaže, nije nailazio na negativne reakcije, mada je prilično izbirljiv u vezi sa tim kome će dati svoju spermu.

"Ne smeta mi ako neko povremeno pije ili puši, ali nikada svoju spermu ne bih dao ženi koja je zavisna od droge, na primer."

Inače, on uglavnom ne ostaje u kontaktu sa ženama kojima isporuči svoju spermu, ali kaže da ukoliko neko želi da upozna bolje - nema ništa protiv.

"Imam decu širom sveta i roditelje koji su mi zahvalni", završava Sajmon svoju priču.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti