HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 18. 1. do 24. 1.

Nedeljni horoskop od 18. 1. do 24. 1. Foto: Mondo/ Mario Milojević

Ovan

Od ove nedelje ćete se mnogo bolje osećati Nećete više biti toliko opterećeni poslom, okrenućete se druženju. Odmorite se malo, potreban Vam je predah. Završite započeto, ove nedelje je vreme za to. Moguć priliv novca početkom nedelje, bićete prilično zadovoljni.

Bik

Od ove nedelje ćete se usredsrediti na posao. Potrudite se da se okrenete nekim novim stvarima. Bićete malo pod stresom, nadređeni će biti zahtevan, ali uradite šta možete u okviru radnog vremena. Ne forsirajte sebe, bolje da uradite manje stvari, ali detaljno. Ne prejedajte se ove nedelje. Neka osoba iz prošlosti se može vratiti u Vaš život. Razmislite koliko je to dobra opcija.

Blizanci

I dalje ste usporeni. Potrudite se da se usredsredite na ono što treba da dovršite. Od vikenda ćete biti već bolje. Imate dosta planova, sve ono o čemu ste već duže vreme razmišljali je sada u opticaju. Potrudite se da pitate druge za mišljenje ako niste sigurni u bilo kakve odluke. I dalje je sjajan period za ljubav, uživajte u vezi, a slobodni mogu više vremena provesti sa osobom koja nije iz njihovog mesta.

Rak

Drugi Vas prilično usporavaju. Potrudite se da ne obraćate pažnju. Radite kako ste isplanirali i zamislili. Mogući su neki troškovi koji se tiču tehnike. Nemojte popravljati sami neke uređaje, ako niste sigurni u to šta radite. Preosetljivi ste i napeti i tako će biti cele nedelje. Morate da odlučite da li ćete na isti način raspolagati novcem kao i do sada. Nije dobra nedelja za kupovinu tehnike. 

Lav

Od ove nedelje ćete se manje opterećivati poslom. Gledajte da stvarate nove kontakte. Družite se više, budite prijatni prema saradnicima. Imaćete ove nedelje pomoć od drugih. Zauzeti će imati poboljšanje u vezi, a slobodni će upoznati neku osobu preko prijatelja.

Devica

Od ove nedelje ćete biti više okrenuti poslu. Svi će Vam biti od pomoći. Lako ćete završiti sve obaveze, nećete više biti usporeni. Ne raspravljajte se sa partnerom oko nekih stvari koje su se desile, bitno je kakvo je sada stanje.

POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI KOJE POZNATE LIČNOSTI SU ROĐENE OVE NEDELJE:

Vaga

Budite prijatni prema članovima porodice.  Kupite neke stvari, sitnice za kuću. Ako Vam neke stvari smetaju, izbacite ih, završite nešto što ste odavno planirali da uradite. Dobro ste raspoloženi, tako će biti cele nedelje. Skloni ste flertu. 

Škorpija

Imate dosta energije. Jako ste vredni. Pomalo ste napeti jer ne znate baš kako da se organizujete bolje. Očekuju Vas promene kod kuće. Kupite nov nameštaj ili barem promenite raspored u kući. Svakako, posetite rodbinu koju niste odavno videli.

Strelac

Blistate i dobijate komplimente sa svih strana. Sjajno se osećate. Potrudite se da se ne nervirate previše oko novca. Neke stvari će kasniti, bilo da je to isplata ili ćete možda Vi imati problem sa rokovima. Ne vraćajte se na stare priče u ljubavi.

Jarac

Nervozni ste. Ne osećate se baš najbolje. Potrudite se da se usmerite na završavanje obaveza. Od vikenda ćete promeniti neke navike, ne bi trealo da trošite previše novca, naročito ne na tehniku. Mogući su problemi sa prijateljima. Zadržite ove nedelje ideje za sebe.

Vodolija

Spavajte više. Osetićete neke promene u drugoj polovini nedelje. Potrudite se da se da date sve od sebe na poslu, iako Vam se ne radi. Pazite na dokumenta. Ne bi trebalo  da se opterećujete nekim stvarima koje su se desile u prošlosti i da se vraćate na teške teme, tako možete ugroziti svoju vezu.

Ribe

Na poslu se osećate odlično. Vredni ste. Naumili ste da odradite sve što ste zapostavili ovih dana. Možda ćete tokom vikenda malo lošije spavati, ali imajte u vidu da treba da nađete vreme za spavanje, odmor i relaksaciju. Ne zapostavljajte sebe i brinite više o svom zdravlju. Moguć problem sa cirkulacijom.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astroantares.