HOROSKOP

Dnevni horoskop za 28. 1. 2016.

 Dnevni horoskop za 28. 1. 2016. Foto: Mondo/ Mario Milojević

Ovan

Danas ste napetiji nego inače. Potrudite se da se usredsredite na posao, ali nemojte trošiti previše novca danas. Nije dobar dan za kupovinu.

Bik

Danas nije dobar dan za saradnju sa drugima, pa bi najbolje bilo da ništa ne očekujete. Gledajte da sve što možete odradite sami. Moguć flert sa osobom s posla.

Blizanci

Napeti ste i umorni. Ne ide Vam sve kako treba na poslu. Potrudite se da se usredsredite na stvari koje morate da odradite, iako Vam nije do toga. Unesite više tečnosti.

Rak

Bavite se sportom. Danas imate višak energije i napeti ste. Provedite više vremena sa partnerom i gledajte da se usredsredite na zabavu posle radnog vremena.

Lav

Napeti ste. Ne odgovara Vam atmosfera u kući. Potrudite se da se osamite i odmorite.

Devica

Ne primate lako kritiku danas. Pazite kome šta pričate, pošto se može loše protumačiti nešto što kažete. Budite skloni kompromisu.

Vaga

Moguć priliv novca. Potrudite se da ugodite drugima. Nije dobar dan za kupovinu, pa odložite to za koji dan.

Škorpija

Danas ste preosetljivi. Udovoljite sebi. Nemojte se preforsirati na poslu.

Strelac

Najbolje bi bilo da odmarate više danas. Gledajte da se ne raspravljate sa drugima, nego pravite kompromise. Završavajte sve što ste započeli prethodnih dana.

Jarac

Možete se videti sa ljudima sa kojima se niste videli odavno. Mogući su nesporazumi, pa se držite "lakih" tema danas. Problemi sa cirkulacijom su izvesni, šetajte više.

Vodolija

Nervozni ste zbog posla. Saradnja sa ženskim osobama može biti otežana. Mogući su problemi sa leđima, manje sedite. Ne zapostavlljajte zdravlje zbog posla.

Ribe

Bavite se nekom aktivnošću. Šetajte više. Držite se plana rada, jer jedino tako možete biti uspešni.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astroantares.

Tagovi: