Ljubili se 68 minuta bez prestanka!

Autor:

Mnogi parovi su Dan zaljubljenih obeležili na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj banji, na osmom takmičenju u najdužem poljupcu. Pobednički poljubac trajao je 68 minuta!

"Pred početak takmičenja, Đorđe me je zaprosio. Nila sam oduševljena jer nisam znala njegovu nameru. Još više ga sada volim jer nije mala stvar javno iskazati osećanja pred ovolikim brojem medija i posmatrača….Ovo je za nas dvostruka pobeda", kaže Irena Alurac, koja je sa svojim partnerom Đorđem Božićem, pobedila u najdužem poljupcu, koji je ove godine trajao 68 minuta.

Ovaj par, inače iz Kruševca, na takmičenju u najdužem poljupcu je pobedio 2013, 2014. i 2015. godine.

U kategoriji najatraktivnijieg para, pobedili su Anita Rečević i Stefan Nedeljković iz Kraljeva, dok su najudaljeniji par Aleksandra i Danijel Kostić iz Pirota. Najstariji par se Milojka i Dragoslav Jevđić iz Topole, a imaju 56 godina.

Ovogodišnje nagrade - putovanje u Prag, velnes vikendi, nakit - privukle su do sada najveći broj parova, ukupno 24.

"Ostali parovi mogu napokon da odahnu. Irena i Đorđe su definitivno najavili povlačenje, tako da su ostavili mogućnost i da neko drugi pobedi, jer protiv njih jednostavno nije bilo 'leka'", kaže Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačke Banje.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti