• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mikser House zadivio Britance

Mikser House se, kao najistaknutiji beogradski umetnički centar, smešten u nekadašnjem skladištu fabrike čelika, našao na listi 10 najprivlačnijih industrijskih prostora na svetu po izboru britanskog lista "Gardijan".

 Mikser House zadivio Britance Izvor: MONDO/Tamara Sekulović
Izvor: MONDO/Tamara Sekulović


Britanski "Gardijan" je svojim čitaocima preporučio najinspirativnije konceptualne prostore širom sveta, a na top 10 listi su se našle lokacije u Parizu, Njujorku, Detroitu, Amsterdamu, Lionu, Lisabonu, Lajpcigu, Nankingu, ali i Beogradu, sa posebnim akcentom na Mikser House.

"Smešten u prostranom, svetlom i impresivnom renoviranom skladištu, Mikser House je otvoren 2013. godine u vibrantnom kvartu Savamali, i od tada je uspeo da postane najistaknutiji beogradski umetnički centar. U Mikser House-u možete pronaći rukotvorine regionalnih dizajnera, kafić, kao i prostor za rad. U popodnevnim i večernjim časovima, Mikser House se transformiše u prostor u kojem se održavaju pozorišne predstave, performansi i žurke”, piše "Gardijan".

Pored Mikser House-a, istaknut je i KC Grad kao bitan katalizator beogradske nezavisne kreativne scene, što dodatno ističe ulogu Savamale u razvoju kreativnih industrija, kao i kulturne i turističke ponude Beograda i Srbije.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE