Prvi poljubac u... bioskopu!

Autor:

Vas dvoje izlazite već neko vreme i nikako da se poljubite? Predlažemo vam da odete u bisokop. Evo zašto...

16
A- A A+

  Postoji čitav niz razloga zašto je bioskop najbolje mesto za vaš randevu:

"Upekla je zvezda", znoj briše šminku i kvari frizuru. Gde je hladovina zagarantovana? U bioskopu Cineplexx, naravno! Još ako tom užitku dodate čašu punu soka i leda, pa dve slamčice... pred vama je romantično veče koje ćete pamtiti.

Napolju pada kiša i svi su pobegli u kafiće. Jedino mesto gde je suvo i gde ćete se osećati kao da ste sami na svetu je bioskopska sala. Kupite dve karte, kokice i uživajte u mraku zajedno, dok napolju "dobuje kiša u ritmu tam-tama"...

Želite da nasmejete voljenu osobu do suza? Ne morate da "dubite na trepavicama", pričate viceve i preznojavate se smišljajući sledeću foru - kupite karte za najsmešniji film koji se daje ovih dana, uvalite se u udobna bioskopska sedišta, i pustite da režiseri, scenografi, glumci... urade posao za vas. Posle toga će sve, BAŠ SVE, biti mnogo lakše.

Želite da budete heroj dana? Zamislite scenu kada se vaše voljeno biće prestravilo gledajući neki strašni film - vi ćete biti prvi koga će moći da uhvati za ruku, sakrije glavu na vaše rame, opusti se u zagrljaju koji pruža bezbednost.

Bioskop je jedino mesto na kojem je sasvim pristojno da dve osobe, koje se ne poznaju baš najbolje, sede tik jedna uz drugu, da se "slučajno" dodirnu kolenima, da "greškom" stave ruku na ruku, umesto na rukohvat, da nehajno zagrle "sedište", da šapuću jedno drugome na uvce da ne bi smetali drugima koji takođe uživaju u filmu.

"Imam dve karte za bioskop večeras, ispalio me drug, da li bi ti sa mnom", poruka je koja više zvuči kao poziv u pomoć nego na randevu, zar ne? Dakle, opušteno pozovi i ne brini da ćeš se izblamirati - ako te odbije, onda ta osoba stvarno nije zainteresovana za tebe.

Želite da se ponašate kao deca, da se opustite i zabavite kao u najbezbrižnijem dobu svog života? To će vam najbolje uspeti uz dečiji film! "Večeras te vodim na najopuštenije mesto na svetu", recite voljenoj osobi nakon što ste kupili karte za novi Duznijev film, na primer. Videćete - opuštanje je zagarantovano, kao i ostale ludorije koje idu uz to.

Osoba koju želite da osvojite voli intelektualce? Obrazovane i "načitane"? I za to postoji rešenje - potražite neki ekranizovanu istorijski spektakl, na primer, dobro se informišite o svim činjenicama i likovima, a onda - neka vaš brilijantni um zablista u mraku bioskopske sale!

Povezano

Sve vesti