HOROSKOP

Strast ili ljubav?

Venar je ušla u Škorpiju. Evo šta to znači...

4
A- A A+

Venera je u znaku Škorpije od 23. 9. do 19. 10. 2016, a to znači - pojačane strasti!

Ako ste u vezi, očekujte da Vaš odnos bude bolji, naročito kada je seks u pitanju. Međutim, morate se čuvati ljubmore narednih dana, nemojte praviti scene partneru, uzdržite se, izbrojte do deset pre nego što reagujete.

Oni koji su sami, takođe mogu da očekuju zanimljivi period narednih dana.

Flert, strast i želja da se neko poseduje se budi u svakome od nas, što je dobro, ali samo ako zante kako da se obuzdate i ne uletite u odnos koji vam neće baš sasvim odgovarati.

Postoji mogućnost da se vrate neke stare ljubavi, zaboravljene, da se strast opet probudi, neočekivano. Zato dobro razmislite da li ćete ući u vezu sa bivšim partnerom i da li je to dobra odluka.

Požuda može lako da vas zavara.

Ako ste u ozbiljnoj vezi, nemojte prebacivati partneru za neke greške koje su se davno desile, nego radite na tome da poboljšate vaš odnos sada.

Imajte u vidu i ovo: Mars će biti u znaku Jarca od 27. 9. do 9.12. pa muškarci mogu da isprave neke greške iz prošlosti i da poprave stanje, jer ovaj Mars je dispozitor Venere u Škorpiji, tako da će sve biti na njima.

Drage dame, vaše je samo da budete ono što jeste i da pustite njega da vodi igru.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astroantares.