Ana nam sprema iznenađenje? (VIDEO)

Autor:

Ana Ivanović Švajnštajger govorila je o svojoj ljubavi prema modi, omiljenim dizajnerima i planovima da pokrene svoju modnu liniju.

23
A- A A+
Ana Ivanović, Adidas Foto: Promo

Naša teniserka je dala izjavu za "Outside The Ball", a tom prilikom rekla je da je Njujork idealno mesto za sve koji vole šoping.

"Njujork je neverovatan za šoping. Ima divnih butika, starijih brendova, zaista je zabavno. Na Petoj aveniji ima sjajnih radnji u kojima možete da provedete dosta vremena", rekla je Ana.

Kraljica prirodnog izgleda (FOTO)

Na pitanje koji joj je omiljeni dizajner, kaže: "Volim Kloi, Selin, mnogo volim šoping, tako da skoro sve dolazi u obzir. Volim Džonatana Smita Kaija, u poslednje vreme često nosim njegove modele".

Možda bi trebalo da pokreneš svoju liniju, "ubacio" se novinar, a onda je upitao kakva bi to linija bila.

Ana Ivanović - pauza do 2017. godine!

"Zapravo, to uopšte nije loša ideja. Možda bih mogla da razmislim o tome", odgovorila je Ana zamišljeno, na šta je novinar upitao kako bi nazvala liniju.

"Sleep Now, ne želim da mi uzmete ideju, to je moj brend", uz osmeh je rekla.

Novinar Vins se nasmejao uz reči da "Ana želi da zaštiti ideju, da joj je on slučajno ne bi ukrao", a lepa teniserka rekla je da je takav naziv modne linije "jedinstven".

Anina mudrost na Twitteru

"Zvuči kao da će tu biti lepih haljina, sofisticiranih stvari... OK, čekamo da izađe Anina linija odeće čije ime ne znamo", našalio se na kraju novinar.

Iako u intervjuu deluje kao da se Ana šalila, s obzirom na njenu ljubav prema modi, ne bi bilo čudno da nas u nekom trenutku iznenadi svojom modnom linijom, zar ne?

Uostalom, ne bi bila prva teniserka koja se bavi tim poslom - svoj modni brend već ima Serena Vilijams.

Pogledajte intervju:

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti