• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije cela Srbija rijaliti program!

Izvor mondo.rs

Glumac u intervjuu za "Večernje novosti" izneo svoje mišljenje o fenomenu koji opčinjava publiku.

Tihomir Stanic, kog ce publika uskoro gledati u filmu "Jesen samuraja", rekao je za "Novosti" da odustaje od kritike aktuelne situacije, ali i da ne misli da je Srbija "osudena" na rijalitije.

"Primetio sam, pogotovo medu nama umetnicima, da najviše kritikuju odsustvo sistema vrednosti oni koji su se najviše u blato i uvaljali. Ljudi koji su pristali da igraju najtrivijalnije sadržaje, pravdali se da to rade zbog novca i egzistencije, najviše kukaju što za pravu umetnost i kulturne vrednosti nema više para. Cujem umetnike i neke kulturne poslenike kako kritikuju prostacenje kojima nas terorišu rijaliti programi, a onda gostuju na istim tim televizijama koje ih emituju, i pitanje je dana kada cemo i njih videti u tim istim programima", rekao je glumac.

"Mi koji dobijamo mesto u medijima, nismo u stanju da prepoznamo šta se dešava na frekvencijama koje ne cujemo. To naša deca znaju, i ako bismo pažljivije slušali i osluškivali, videli bismo da ona ipak nisu izgubljena generacija, i da nije cela Srbija rijaliti program. Isto kao što izvor kroz stenu nade put, tako ce i ta deca biti najbolji deo društva. Žalimo se što ne citaju knjige koje smo mi citali, što ne žive život koji bi bio naš ideal. Ali, gde su nas te knjige i ideali odveli? U najprljaviji i najsuroviji rat. Prema tome, ne treba da brinemo za mlade, nego dok još mrdamo, da nešto pametno uradimo", rekao je on.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

...

Jirgen Klop

Stefan

Stanic Tika - za Predsednika !

Zoran LFC

Pa nije cela,ali jeste jedno 70posto,da se ne lazemo,da se ne gleda,ne bi ni emitovali.

SERIJE