Ispratila muža u zatvor: Ne brini ljubavi!

Autor:

Pevačicu i modnu kreatorku je snašao veliki problem...

35
A- A A+

  Danijelu Rokviću, mužu pevačice i modne kreatorke Dijane Janković "Didi", određen je u ponedeljak pritvor do 30 dana, nakon što je na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu priznao da je 12. oktobra u kancelariji u centru Beograda vređao i pretio notarki, prenosi "Kurir".

Rokvić tvrdi da joj nije pretio, niti da je imao nameru da je udari. Pritvor u CZ mu je određen kako ne bi uticao na svedoke, ali i da ne bi ponovio krivično delo.

"Ljubavi, ne brini ništa, sve će biti u redu. Volim te najviše na svetu i uz tebe sam", rekla je Dijana mužu pre nego što su ga sproveli u zatvor.

Navodno je Rokvić na saslušanju delimično priznao krivicu.

"Bio sam besan i priznajem, jesam je vređao. Možda sam je i opsovao. Nisam imao nameru da je udarim, a nisam joj ni pretio", izjavio je navodno Rokvić na saslušanju, prenosi "Kurir".

Prema nezvaničnim informacija iz istrage, podneta je krivična prijava protiv njega jer je pretio notarki koja nije pristala da mimo zakona overi punomoćje Rokviću kako bi umesto supruge Dijane vodio njene poslove u inostranstvu.

Navodno joj je rekao sledeće:

"Popu*iš mi, ko si ti da mene dr*aš. Je*aću vam mater! Ostaćeš bez posla, videćeš ti ko sam ja", a onda je navodno pokušao i da udari ženu koja je pozvala policiju.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti