Novi, bizaran trend u seksu

Autor:

Jeste li čuli za doging? Ako niste, pročitajte nešto o novom, bizarnom trendu u seksu...

33
A- A A+

  Doging je već neko vreme hit u Velikoj Britaniji, a podrazumeva praksu upražnjavanja seksa na javnom mestu dok drugi GLEDAJU.

Ovaj trend uzeo je maha među Britancima, a često u takvim odnosima učestvuje više (od dvoje) ljudi. Najčešće u seksu uživaju u automobilu parkiranom u nekom prometnom parku, a pre toga na društvenim mrežama obaveste ljude gde će "obaviti akciju" i na taj način ih pozovu da gledaju.

U mnogim slučajevima, posmatrači masturbiraju dok gledaju par koji uživa u seksu. Koliko je doging tamo popularan, govori i to što su neka mesta već postala poznata kao najbolja za to.

Doging je zapravo kombinacija voajerizma, egzibicionizma, grupnog seksa, "zajedničke" masturbacije, a Internet i društvene pomogle su da se ovaj trend proširi.

Ako se pitate kako je sve to moguće i kako ih niko ne kazni... Zbog "rupe" u tamošnjem zakonu, ovo ne predstavlja kršenje zakona, osim ako tom činu ne svedoči neko koga će seks na javnom mestu iznervirati.

S obzirom na to da je ovaj trend uzeo maha u Velikoj Britaniji, na nekim sajtovima sada postoji lista top mesta za doging, oni koji su to probali na forumima dele svoje iskustvo, a postoje čak i doging pornići.

Oni upoznati sa ovom praksom kažu da postoje neka pravila kojih učesnici doginga moraju da se pridržavaju - ako su svetla automobila isključena, to znači da ne žele posmatrače, a uključena svetla pozivaju gledaoce.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti