HOROSKOP

OVE žene su živa vatra!

Strast koju one imaju za životom, ljubavlju, seksom, nemaju druge žene. Ako želite da vam one budu ljubavnice, supruge, drugarice, ili partnerke u poslu, morate biti spremni za avanturu. Hajde da ihbolje upoznamo...

ŽENA OVAN

Teško se vezuje za jednu osobu, zato ako nemate dovoljno energije, ne ulazite u vezu sa njom. Bilo bi dobro da se bavite neki sportom, jer žena Ovan uvek je uvek fit, a to traži od svog partnera. Impulsivna je, ne zamerite joj.

Takođe, teško se dogovara sa bilo kim, kompromise ne razume.

Bitno joj je da stalno izlazi u restorane ikafiće, da sama organizuje okupljanja, da oko nje uvek bude puno ljudi.

Pogledajte koje poznate žene su rođene u znaku Ovna:

ŽENA LAV

Ponosna, drži do sebe, naročito do svog izgleda. Ne dozvoljava nikome da je ponizi, ne voli kad neko nije fin prema njoj, kad se ne oseća kao princeza, u centru pažnje.

Sve odmerava, proverava, ali voli i da pored nje stoji neko na koga može biti ponosna. Taj neko mora biti njen odraz, njeno ogledalo.

Voli jake muškarce, koji su joj podrška, koji mogu da budu uvek tu za nju, ali da budu stabilni.

Ona ne pristaje na kompromise.

Pogledajte poznate Lavice:

ŽENA STRELAC

Voli zabavu, pa joj takav partner i treba. Međutim, taj neko ne sme da je opterećuje, već da joj daje slobodu i pušta je da živi svoj život, bez stega koje nameće društvo.

Bitno joj je da je partner načitan, inteligentan, da može sa njim o svemu da priča. Ova žena voli da se stalno nešto dešava, da joj nikada niej dosadno, da se smeje.

Ako nije sve kako je zamislila, lako napušta vezu i nalazi drugog, koji će imati više razumevanja i vremena za nju.

Pogledajte koje poznate žene su rođene u znaku Strelca:

Da li poznajete neku ženu, devojku, koja je rođena u znaku Ovna, Lava ili Strelca? Pišite nam u komentarima da li su zaista vatrene i energične...

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.