Zbog "kućnog filma", bacila sve kamere!

Autor:

Sećate se snimka "loto devojke"?

22
A- A A+

Prvi kućni snimak Suzane Mančić bio je sa njenim bivšim suprugom Nebojšom Kunićem, a doveo ju je do suza kad je procureo u medije.

Javnost, posebno njen muški deo, i te kako pamti i video snimljen s verenikom Simeonom Ocomokosom, o kome su brujale i Srbija i Grčka. Nakon svega toga Suzana je odlučila da je bolje sprečiti nego lečiti.

"Sve kućne kamere sam odavno bacila", otkriva Suzana za "Alo", a za MONDO je u intervjuu o tome rekla:

"Bilo mi je strašno kada je procureo moj privatni video snimak, i užasava me što mi je prikačena ta etiketa koja će me uvek pratiti. Severinu niko ne sme da pita o tome, a meni to 'nabijaju na nos' i posle deset godina."

Suzana Mančić za MONDO: Kajem se...

Pored toga, "loto devojka" ističe da je sada zadovoljna sobom, te da njena guza može da parira jednoj od najpoznatijih na svetu!

"Dženifer Lopez definitivno ima najbolju guzu, ali mislim da i te kako mogu da joj pariram. Jedino što je ona u boljoj formi jer je igračica. Ona je izuzetno lepa, talentovana i uspešna žena. Bog joj je baš sve dao – da glumi, peva i igra. To joj i održava telo vitkim", rekla je ona.

Mančićeva i priznaje da joj se u poslednje vreme sve više udvaraju mlađi momci.

"Jasno mi je da su mnogi momci stasali uz moj lik i delo, a sada su odrasli i na mene gledaju kao na trofej. A zašto bih ja nekome bila trofejna riba?! Nek i dalje maštajuo meni."

"Stalno me predstavljaju kao budalu"

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti