Surove istine o ljubavi

Autor:

Istina boli, ali i isceljuje. Evo činjenica o ljubavi kojih bi trebalo da budete svesni, za vaše dobro.

12
A- A A+

  Ljubav zahteva posvećenost, ne samo prazne reči, pa makar te reči bile i "volim te". Ljubav je - kad ste se emotivno, fizički i duhovno posvetili jednoj osobi.

DVOJE ljudi mora da radi na vezi, da bi ona uspela, toliko je jednostavno. Ono što je najvažnije da imate na umu je da na prvom mestu morate voleti sebe. To je prvi korak koji morate napraviti da biste mogli da budete srećni sa nekim drugim. Jer samo tako ćete moći da razumete i doživite na pravi način kad taj drugi kaže "volim te". Evo šta bi još trebalo da znate:

Veze nisu pitanje "prave" ili "pogrešne" osobe. Veza je pitanje "prave" osobe za vas.

Kada naiđete na problem, prvo "mesto" na kojem bi trebalo da potražite rešenje ste vi sami. Zagledajte se u sebe, pre nego što počnete da krivite partnera. To je jedini način da probleme prevaziđete i ostanete srećni zajedno.

U dugim, posvećenim vezama, biće trenutaka kada nećete biti potpuno sigurni da li je to što vas vezuje ljubav ili navika. I to je ok. Sve dok su u pitanju trenuci.

On je onaj pravi

Ne postoji način da ostanete prijatelji nakon raskida. Možete ostati u pristojnim odnosima, možete nastaviti da želite dobro dojučerašnjem partneru, ali nemojte se zanositi idejom o "večnom prijateljstvu".

Ne morate uvek da se slažete sa izborima osobe koju volite. Ali, ljubav - to znači da ćete tu osobu podržati i kad se ne slažete sa njenim izborom.

Veze, čak i među ljudima koji se iskreno i snažno vole, nisu uvek samo radost. Jer uvek će se smenjivati vreme sreće i vreme nemira i neslaganja. Ali, velike ljubavi prežive i nemirne periode.

Ona je ona prava

Ne postoji "jednakost" u vezi. Uvek će biti trenutaka kada vi dajete više, ali i onih kada će više davati osoba koju volite. Ali sve dok se ti periodi prirodno i bez trzavica smenjuju, sve dok na kraju dana i vi i partner osećate da ste voljeni, nije važno čiji je "red" u tom trenutku da "povuče" za oboje.

Ne postoji savršena veza. Koliko god da se trudite, koliko god saveta da čujete ili pročitate. Postoji samo... najbolja moguća veza koju vi možete da izgradite sa onim koga volite. I ako u tome uspete, pomerićete svet zajedno. Vi i onaj kojeg volite. Ili ona koju volite.

Morate da se trudite da biste bili srećni... I moraćete da se trudite zauvek. U to je lepo i dobro. Jer sve dok se trudite zajedno, bićete srećni - zajedno.

Da li postoji ljubav na prvi pogled?

OVO je ljubav

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti