Ako vodite ljubav u 22:36...

Autor:

... velike su šanse da ćete dobiti bebu!

4
A- A A+

  Ukoliko pokušavate da dobijete bebu, onda će vas ova vest i te kako zanimati jer je nova statistika pokazala kada imate najveću šansu da začnete bebu.

Verovali ili ne, čak 23 odsto roditelja želi da začne bebu na Božić ili barem tokom praznika.

Ispostavilo se da je u Velikoj Britaniji 2. januar u 22:36 vreme kada je začeto najviše beba. Štaviše, čak 71 odsto parova koji su napravili bebu tokom praznika u ovo vreme je vodilo ljubav.

Pitate se zašto je baš za vreme praznika nastaje "bejbi bum"?

Čak 73 odsto parova kaže da upravo tada provodi najviše vremena zajedno, 48 odsto se oseća srećnije, a 28 odsto kaže da im praznici pomažu da se osećaju bliže svom partneru.

Ipak, postoji i 36 odsto onih koji jednostavno imaju više seksa jer su u to vreme često pijani.

Pokazalo se, takođe, i da mnogi parovi (72 odsto) žele da im se dete rodi u septembru, što je zgodno zbog polaska u školu.

Istraživanje je pokazalai da slobodno vreme koje parovi napokon imaju, koriste da bi vodili ljubav svaki dan (40 odsto), a neki su toliko željni svog partnera da imaju seks i više puta dnevno (16 odsto), što povećava šanse za začeće.

Dakle, ako želite bebu, znate šta vam je raditi 2. januara u 22:36. Ako imate komšije za koje znate da žele bebu, pojačajte svoj televizor u to vreme.


Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti