• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VETROVI ZIME: Oglasio se pisac!

Izvor mondo.rs

Džordž R. R. Martin odgovorio na pitanje koje nas sve muči - kada izlazi šesti deo "Pesme leda i vatre"?

Pisac Džordž R. R. Martin oglasio se na svom blogu, gde inace odbija da komentariše svoj serijal po kom je HBO napravio hit seriju "Igra prestola".

Spojleri CELE sedme sezone!

Pošto mu je jedan obožavalac napisao da bi "makar i nagoveštaj" znacio fanovima koji cekaju vec pet i po godina na šestu knjigu, Martin mu je odgovorio.

"Misliš da moja izjava ikome znaci? Ah, ti slatko dete leta, moje godine iskustva dokazuju upravo suprotno," napisao je on.

"Dete leta" inace je izraz koji se u "Pesmi leda i vatre" koristi za naivne ljude, odnosno one koji znaju samo leto i nikada nisu videli zimu u Vesterosu.

"Ali u redu, pokušacu. Knjiga 'Vetrovi zime' NIJE gotova, ali jesam napravio znacajan napredak. Opet, ne onoliki koliki sam se nadao da cu napraviti pre godinu dana. Tada sam mislio da cu do sada biti gotov," napisao je on.

"Mislim da ce knjiga izaci tokom ove godine. Ali opet, to sam rekao i prošle godine u ovo vreme," zakljucio je Martin.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milos

A krajnje je vrijeme!

kopile

6 godina pise jednu knjigu za koju je vec imao spremljenih preko 200 strana koje je "isekao" iz Plesa. Jakko je opalo interesovanje za izlazak seste knjige jer je svima jasno da sedmu nazalost nece stici da napise, a vec je rekao da niko nece zavrsavati asoiaf kao kad je Sanderson zavrsio Dzordanov Tocak Vremena, steta.

Bas Me Briga

Treba razumeti pritisak koji on trpi.Stvorio je remek dela, sasvim novi svet, nove avanture.Svaki njegov nastavak se meri, svako poglavlje, svaka recenica napisana sve se ocenjuje.Ocekuje se da svaki nastavak bude bolji od prethodnog dela.Treba sve to uklopiti.Ne moze se nesto na silu, ko zna koliko je on materijala do sada napisao ali opet nista nije sigurno dok ne vidimo same korice.Koliko mi je poznato uporedno pise i druge knjige, ne prati samo tematiku kraljevstva i zmajeva...

SERIJE