• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić pisao Nišlijama: Danas sam posebno srećan...

Izvor Beta

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas pismo građanima Niša. Evo šta im je poručio:

Vucic je najavio da ce jedan od najboljih proizvodjaca inovativnih rasvetnih sistema, austrijska kompanija "Cumtobel", otvoriti fabriku u Nišu.

On je gradjane Niša o tome obavestio pismom koje je objavljeno na sajtu Vlade Srbije najavivši da ce u tu fabriku austrijska kompanija investirati 30 miliona evra.

"Kao predsednik Vlade Srbije, danas sam posebno srecan, narocito zbog onoga što sam obecao prilikom sedmodnevnog boravka u Nišu, a to je da jedan od najboljih proizvodjaca inovativnih rasvetnih sistema, austrijska kompanija 'Cumtobel', definitivno dolazi u Srbiju", naveo je Vucic.

On je naveo da je 27. januara to potvrdio Nadzorni odbor kompanije, a svetski mediji, poput Rojtersa i Blumberga, objavili su ovu odluku na svojim servisima.



"Na dolasku ove kompanije radili smo dugo i predano i danas moram da budem radostan jer se ova kompanija, koju svi zovu još i 'Mercedes u svetu najnovijih tehnologija rasvete', odlucila da svoju novu veliku fabriku izgradi u Nišu i u ovaj izuzetno važan srpski centar investira 30 miliona evra", rekao je premijer Srbije.

 Vucic je naveo i da je voleo da gradani u Niša razumeju koliko je teško dovesti jednog ovakvog partnera ne samo da investira i otvori proizvodnju, vec da bude motor razvoja i prenosilac najsavremenijih tehnologija.

Prema njegovim recima, ta kompanija ce biti pokretac inovacija i ozbiljan partner univerzitetima.

On je napomenuo i da "Cumtobel" ima fabrike u Nemackoj, Austriji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, na Novom Zelandu, u Australiji, SAD i Kini, a da sada inženjeri i radnici iz Srbije postaju clanovi te velike porodice.

Komentari 258

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SRB

..., jer sam vas, po ko zna koji put- sye**o!

pamte NISLIJE

nebrini glasac nislije nece nasesti na citanje bajki ups izvinite na pisanje pisma borili smo se da skinemo predhodnu vlast jer su nam servirali lazi da su lopovi da su nestrucni trpali ih u zatvor da bi ih sada 4 god kasnije postavili na glavna mesta u preduzecima upravama sekretarijatima do juce pljuvani sada u nebesa podignuti da bi se svetili onima koji su verovali u SNS i koji su svojim glasom doveli SNS na vlast ali nista zato MART je blizu pa jedan glasac*20 njegovih prijatelja pa puta 20 prijatelja tih prijatelja itd

Glasač

Da li znate da su se u Nišu na svim vodećim mestima, po upravama i gradskim službama na mesta načelnika vratili ljudi koji su na tim pozicijama bili do 2012 godine tj. ČLANOVI URSA I DEMOKRATE, oni protiv kojih smo glasali te 2012 da bi SNS došao na vlast i spasio nas od njih, sada ti isti ponovo na funkcijama čak i svastika bivšeg gradonačelnika se je vratila na svoju funkciju, da li se to zna i šta je ovo mi se borili protiv njih a oni nam se ponovo vratiše da nam sprovode metode njihove......

special image