• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žena u Formuli 1 nakon 40 godina?!

Zauber je imenovao Tatjanu Kalderon iz Kolumbije kao pomoćnog vozača za predstojeću sezonu F1, koja se nada da će dobiti priliku da "razbije" mušku dominaciju na startnoj liniji, kao što je Lela Lombardi to učinila 1976. godine.

SVE GALERIJE

Komentari 15

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zena nikada nece biti Covek :)

Jadni oni momci u pit-stopu kada je cekaju da stane da zameni gume. Dakle onaj sto stoji na sredini i sto treba da podigne formulu - ne bih da sam na njegovom mestu. Sto se tice ravnopravnost polova, aj neka zene idu u rudnik malo da rade, u sumu da rade sa drva ili da voze slepere. Kada ih vidim na ta radna mesta - onda se slazem da su ravnopravne sa nama. Naravno "jedna lasta ne cini prolece". Ovo u vojsku sto ima zena, mogu da razumem, jer vojska nasa sluzi samo da odrzava kasarnu i da oficiri imaju platu, a to je bas kao posao za zene. Zene u policiji... Nisam nesto primetio da su na terenu nekada dve zene, vec uvek je uz zenu policajac i jedan muski policajac. Dakle krajnje su zavisne od nas :)

Ženoljubac

Ne samo F1, ne treba ih pustiti da učestvuju u bilo kojoj oblasti. ( a sad kad krenu da lome nokte i lupaju minuse) ha ha!

Bla bla

Lela Lombardi je razbila mušku "dominaciju"? Trke je završavala kao 6, 7, 12, 14, više puta je odustajala, teško da je tako razbila mušku "dominaciju".