SNS: Janković laže

Autor:

Predsednički kandidat Saša Janković ni danas nije propustio priliku da laže građane i govori sve najgore o državi Srbiji, saopštila je Služba za informisanje SNS.

36
A- A A+

"Ni danas građani nisu čuli nijednu rečenicu koja bi predstavljala program razvoja Srbije, nijedan predlog rešenja problema koje su napravili upravo oni koji su prikupili potpise za kandidaturu Saše Jankovića", ističe se u saopštenju.

Kako se dodaje, od tog "bivšeg lažnog zaštitnika građana i jednog u nizu dosovskih kandidata", građani Srbije, kao ni porodica Predraga Gojkovića, ni danas nisu mogli da čuju odgovore na pitanja kako je ubijen Predrag Gojković, ni otkud barutne čestice na Jankovićevim rukama, "kao ni da li je osvedočeni lažov Janković milovao po kosi nesrećnog Predraga, ili je tog dana, ipak, radio nešto drugo".

Ono što su danas građani mogli da čuju i vide jeste bezbroj puta izgovoreno ime Aleksandra Vučića, Jankovićevu patološku mržnju i opsesiju prema Vučiću, baš onako kako je ispoljavaju i njegovi najbliži saradnici, koji žele Vučiću metak u čelo, koji bi da vešaju na bandere, linčuju i tuku svakoga ko podržava Aleksandra Vučića, navodi se u saopštenju.


Sve vesti