Ovan

Preopterećeni ste obavezama. Pod stresom ste. rešenje je bolja organizacija i pravljenje dugoročnih planova. Pokušajte da više vremena provedete sa prijateljima i dragim osobama, to će Vam prijati.

Bik

partner će Vam zameriti što ga zapostavljate zbog posla, čaki tokom vikenda. Pazite se svađe i teških reči. Ako ste slobodni, bilo bi dobro da idete na neki kraći put. Na putovanju možete upoznati neku zanimljivu osobu. Moguć stres na poslu.

Blizanci

Moguć kraći put. Danas niste fokusirani na posao, opterećeni nekim porodičnim problemima. Sve će biti bolje sredinom sledeće nedelje.

Rak

Možete da očekujete značajne promene na finansijskom planu. Ne brzajte kada su u pitanju odluke u vezi sa poslom.

Lav

Uživate pored voljene osobe i pokušajte da napravite dogovor za dalje. Dobro se osećate, skloni ste saradnji. Sve Vam ide od ruke i drugi Vam mogu biti od pomoći.

Devica

Imate višak energije. Prija vam aktivnost danas. Pred Vama je jedan dobar dan i lepa dešavanja.

Vaga

Možete da imate puno poverenje u poslovnog partnera koji deli isti interes kao i vi. Zajedno ćete uspeti da ostvarite značajan pomak na ovom polju. Očekuje Vas napredak.

Škorpija

Moguće je novo poznanstvo sa osobom koja će u vama probuditi strasti i emocije kakve dugo niste osetili. Ako ste zauzeti, posvetite više pažnje partneru. Danas možete biti preosetljivi i napeti.

Strelac

Budite umereni u svojim navikama. Ne preterujte sa količinom hrane. Jako ste pričljivi i društveni danas. Pred vama je jedan lep dan.

Jarac

Možete da očekujete povećanje obima posla. Organizujte se bolje danas. Pokažite posvećenost. Moguć povećan priliv novca.

Vodolija

Moguće je da sa voljenom osobom imate pomalo neodređen odnos i da Vas sve to nervira. Podložni ste nekim manjim zdravstvenim problemima i smetnjama. Moguća glavobolja.

Ribe

Uživajte uz voljenu osobu, pred vama su lepi zajednički dani. Ako ste bez partnera - ne sedite kod kuće, iskoristite vikend za nova poznanstva. Posetite rodbinu, nekome nedostajete.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović