Ovan

Iako imate višak energije, to nikako ne znači da želite da se družite sa drugima. Dajte sve od sebe da se usmerite na svoje obaveze. Ne stavljajte uvek tuđe potrebe ispred svojih.

Bik

Privedite kraju zadatke koje ste započeli. Ne budite prespori. Ne obraćajte pažnju na druge ljude. Moguće je da ćete danas biti neraspoloženi.

Blizanci

Nerviraju Vas ljudi sa kojima sarađujete jer nisu perfekcionisti kao Vi. Ovog petka se ipak fokuirajte na svoj plan rada.  Mogući su problemi sa tehnikom. 

Rak

Mogući su nesporazumi sa kolegama na poslu. Budite taktičniji. Možete biti pod stresom danas, ali pokušajte da nađete vreme za sport, hobi i relaksaciju.

Lav

Dosta ideja imate, ali  je bitno da se fokusirate na one koje su realne i ostvarljive. Rasejani ste danas. Ne preterujte u uživanju i trošenju novca. Budite umereni.

Devica

Mogući su neki neplanirani troškovi. Neka osoba iz porodice Vam može tražiti pozajmicu. Nemojte da se preforsirate na poslu.

Vaga

Imate potrebu da Vas neko obasipa pažnjom danas. Zauzeti, usmerite se na partnera. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da upoznate neku zanimljivu osobu preko posla. Ne budite tvrdoglavi, nego skloni saradnji.

Škorpija

Bolje se organizujte. Posao Vas dosta opterećuje. Posetite lekara, makar preventivno. Moguća je glavobolja.

Strelac

Kreativni ste. Dobro ste raspoloženi i lako obavljate sve obaveze koje Vas čekaju duže vreme. Skloni ste flertu.

Jarac

Veoma ste tolerantni prema svima. Imate podršku porodice za sve što radite. Neki prijatelj Vam može dati dobar savet u vezi sa poslom.

Vodolija

Pričljiviji ste više nego obično. Ako Vas neka osoba iritira, pokušajte da joj kažete šta Vam smeta. Pazite se više u saobraćaju.

Ribe

Previše ste opterećeni novčanom situacijom. Svakako, danas je bitno da ne pravite neke veće troškove. Uživajte u omiljenoj hrani, ugodite sebi kako god želite, to će Vam smanjiti stres.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.