Ovan

Osećate se staloženo i imate potrebu da ne radite danas. Potrudite se da se usredsredite ipak na obaveze koje su vam prioritetne. Ne zapostavljate posao nego nađite motivaciju za rad.

Bik

Razmislite o kraćem putovanju. Bilo bi dobro da danas budete komunikativni i da se lako dogovorite sa kolegama. Odličan je dan za završavanje obaveza u vezi sa dokumentacijom.

Blizanci

Odlično se osećate na poslu. Sve vam ide od ruke. Potrudite se da date svoj maksimum da bi ste bili zapaženi. Moguća je povišica.

Rak

Završite sve započete obaveze. Potrudite se da budete temeljni. Nije vam lako da dođete do dobrih rezultata. Budite otvoreni za neku novu poslovnu priliku.

Lav

Završite obaveze koje ste započeli. Ne ostavljajte ništa za neki drugi dan. Ne osećate se baš najbolje pa iskoristite popodne za odmor.

Devica

Imate želju da sve odradite savršeno na poslu. Saradnici su od velike pomoći. Ako imate vremena družite se sa prijateljima.

Vaga

Budite otvoreni za neku novu poslovnu priliku. Neka ženska osoba može da vam bude od pomoći. Potrudite se da završite sve obaveze koje ste započeli, ne ostavljajte ništa polovično, jer baš to može da vam bude problem.

Škorpija

Imate dosta ideja. Nije vam lako da sve postignete. Potrudite se da se usredsredite na detalje. Razmislite o usavršavanju jer može da vam bude korisno.

Strelac

Pod stresom ste zbog posla. Ne nervirajte se previše zbog obaveza, nego se bolje organizujte. Platite račune na vreme.

Jarac

Nije vam lako da postignete sve zadatke koje imate. Imate veliku podršku partnera u svemu što radite. Budite otvoreni što se tiče vaših želja i potreba da biste se lakše usaglasili. Ako ste slobodni, preko posla je moguće novo poznanstvo.

Vodolija

Preosetljivi ste što se tiče posla i ne podnosite kritiku lako. Jedini način da izbegnete problem je da se ne uključujete previše emotivno. Budite racionalniji.

Ribe

Kreativni ste. Bavite se nekim sportom ili hobijem. Veoma ste strastveni i skloni flertu. Prija vam odnos sa partnerom i danas je dan kada treba da mu priredite neko iznenađenje. Uživajte u ljubavi.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.