Ovan

Potražite pomoć od partnera u vezi sa bitnim odlukama, ako ne možete sve sami da uradite. Potrebna vam je podrška porodice. Budite iskreni prema osobi koja vam se dopada.

Bik

Odradite sve obaveze na vreme. Uradite nešto lepo za sebe, idite na masažu ili posetite frizera, prijaće vam.

Blizanci

Ne ulazite u rasprave sa partnerom. Veoma ste strastveni. Novo poznanstvo preko interneta je moguće, ako ste slobodni.

Rak

Imate dosta obaveza, ali ne zapostavljajte društveni život. Organizujte se bolje, da ne biste bili pod stresom. Budite otvoreni i spremni za nove poslovne aktivnosti.

Lav

Ako ste u dugoj vezi ili braku, danas ćete biti skloni raspravama sa partnerom. Preko kolege možete upoznati neku novu osobu koja može da vam bude zanimljiva. Skloni ste flertu.

Devica

Možete opet da sarađujete sa osobom sa kojom ste sarađivali. Iskoristite šansu za napredak. Ne obraćajte pažnju na kritiku.

Vaga

Previše obaveza loše utiče na vaše zdravlje. Odmarajte više. Na nekom putovanju je moguća avantura.

Škorpija

Moguć je kraći poslovni put. Ne propuštajte priliku da povežete posao i relaksaciju. Vežbajte više ili šetajte.

Strelac

Posvetite više pažnje dragim ljudima. Jako su vam bitni prijatelji, pa izdvojite malo više vremena za njih. Danas je dobar dan za uvođenje promena na poslu.

Jarac

Pozitivni ste i sjajno raspoloženi. Moguća je avantura ili flert, ali pazite šta radite ako ste zauzeti. Nemojte da komplikujete previše svoj dan, organizujte se bolje.

Vodolija

Možete da imate kontakt sa osobom koja vam se mnogo sviđa. Romantični ste. Otvoreni ste za neki put ili ste smislili način kako da oduševite partnera.

Ribe

Pravite kompromise sa drugima. Previše brinete o porodici. Stavite svoje potrebe na prvo mesto.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.