Ovan

Previše obaveza vas opterećuje. Moguć je stres na poslu. Ne nervirajte se previše. Potrudite se da brinete više o svom zdravlju.

Bik

Vredni ste. Sve vam ide od ruke. Potrudite se da se usredsredite na rad, a saradnici će biti od pomoći.

Blizanci

Romantični ste i veoma kreativni. Ugodite partneru i probajte da provedete više vremena zajedno. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo.

Rak

Preosetljivi ste. Nije vam lako da postignete sve na vreme. Organizujte se bolje da biste ispoštovali sve rokove.

Lav

Komunikativni ste. Lako dolazite do dobrih rezultata. Drugi ljudi mogu da vam budu od pomoći. Potrudite se da se fokusirate na posao.

Devica

Veoma ste ambiciozni. Danas je odličan dan za nove početke. Puni ste energije i ništa vam ne pada teško da uradite.

Vaga

Imate potrebu da provedete više vremena sa partnerom, ako ste u vezi. Ako ste slobodni, nije vam lako da izdvojite neko vreme za ljubav. Neka osoba koja je slična vama može da vam otkrije svoje emocije.

Škorpija

Razmislite koje obaveze stalno odlažete i pokušajte da to više ne radite. Budite otvoreni za neka nova poznanstva. Budite fleksibilniji što se tiče saradnje sa drugima. Možda neko na prvi pogled nije baš dobar izbor, ali ne brzajte sa odlukama.

Strelac

Ne dozvolite da vam se neko meša u posao. Nije vam lako da dođete do dobrih rezultata. Prijatelji mogu da vam daju dobar savet u vezi sa poslom.

Jarac

Imaćete problem sa realizacijom nekog plana. Neka ženska osoba može da bude od pomoći. Otvoreni ste za nove poslovne prilike.

Vodolija

Idite na kraći put. Ne opterećujte se previše poslom. Budite spremni za novu saradnju sa drugima.

Ribe

Štedite danas. Nije dobar dan za kupovinu tehnike ili nekih većih stvari. Prvo odradite ono što je prioritet i olakšajte sebi dan.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.