Ovan

Veoma ste strastveni. Potrudite se da se fokusirate na partnera. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo.

Bik

Odlično se osećate danas. Nije vam lako da radite puno, radije biste da se odmarate. Odličan je dan za saradnju sa drugima.

Blizanci

Dobro se organizujte. Potrudite se da uradite sve na poslu najbolje što možete.

Rak

Romantični ste. Posvetite se više voljenoj osobi. Ako niste u vezi, moguće je neko novo poznanstvo sa zanimljivom osobom.

Lav

Preosetljivi ste. Osećate pritisak od strane porodice. Držite se svog plana rada.

Devica

Komunikativni ste. Danas je odličan dan za sređivanje računa i dokumentacije. Budite detaljniji.

Vaga

Moguć je priliv novca. Nije vam lako da sve postignete na vreme da uradite. Neka ženska osoba može da vam bude od pomoći.

Škorpija

Stavite svoje potrebe na prvo mesto. Drugi ljudi mogu da vam budu velika podrška u svemu što radite. Moguć pritisak zbog posla.

Strelac

Završite sve obaveze na vreme. Budite odgovorni. Ne preterujte sa zahtevima prema partneru.

Jarac

Družite se više sa prijateljima. Ne dozvolite da vam bude slobodno vreme neiskorišćeno. Bavite se sportom ili nekim hobijem.

Vodolija

Budite oprezni na poslu. Ne radite previše obaveze koje nisu u opisu vašeg posla. Temeljni ste.

Ribe

Moguć je kraći put. Poznanstvo sa zanimljivom osobom može da se desi na putu. Ako ste u vezi, provedite više vremena sa partnerom.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

MONDO