Ovan

Odlično se osećate. Nije vam lako da se usredsredite na poslovne aktivnosti. Imate dosta ideja, ali razmislite šta može da vam bude od koristi. Ne rasplinjavajte se.

Bik

Imate višak energije. Moguć je priliv novca, ali gledajte da ne trošite previše, već budite malo štedljiviji.

Blizanci

Odličan je dan za saradnju sa drugima. Što se tiče ljubavi, lako dolazite do dogovora sa partnerom. Pokušajte da se usredsredite malo više na rad, ako ste slobodni, pošto nije idealan dan za romantiku.

Rak

Pokušajte da dođete do rešenja problema, ali i uvedite sebi neki bolji režim rada. Pod stresom ste zbog previše posla. Neka bliska osoba može da vam da dobar savet u vezi sa poslom.

Lav

Romantični ste i strastveni. Veoma ste skloni flertu. Ako ste u vezi, uživaćete sa partnerom i prijaće vam vreme provedeno sa njim.

Devica

Posvetite se porodici. Provedite više vremena sa dragim ljudima. Mogući su manji problemi sa imunitetom.

Vaga

Moguć je kraći put. Kompromis sa kolegama je siguran. Nije vam teško da radite, veoma ste motivisani.

Škorpija

Očekujte dobre rezultate na poslu. Drugi će da primete vaš trud i lako ćete doći do povišice. Odličan je dan za neku veću kupovinu.

Strelac

Pod stresom ste zbog posla. Nemojte da se preforsirate. Problemi drugih ljudi mogu da vas opterete, ali pokušajte da ne pridajete tome veliki značaj.

Jarac

Niste sigurni u svoje mogućnosti. Hteli biste više nego što možete da postignete, pa pokušajte da budete realni. Nije vam lako da ugodite bliskim ljudima, ali stavite svoje potrebe na prvo mesto.

Vodolija

Prijatelji su vam od pomoći. Možete da se posavetejete sa njima u vezi sa poslom ili privatnim životom. Moguć je problem sa cirkulacijom. Idite u šetnju, to će da vam prija.

Ribe

Možete da postignete više nego inače, pa se ubrzajte. Imate višak energije i dovoljno motivacije tako da možete da očekujete uspešan dan. Odnos sa kolegama je odličan.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.