Pročitajte dnevni horoskop za 30. decembar 2022. godine i saznajte šta vas čeka kada su u pitanju posao, ljubav i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 30. decembar 2022. godine vam donosi preokret u ljubavi. Slobodni Ovnovi će upoznati osobu po meri, dok će oni zauzeti da podignu odnos na viši nivo. Ne zanosite se previše kritikama, već ih preokrenite u svoju korist. Moguće su prehlade!

BIK

Zvezde vam neće biti u potpunosti naklonjene početkom dana. Jurićete kao muva bez glave, zato ne oklevajte da potražite pomoć prijatelja ili bliskih osoba. Ostatak dana iskoristite da se opustite sa partnerom ili jednostavno uz omiljeni film i tako napunite baterije za Novu godinu.

BLIZANAC

Na ivici ste da presečete stare veze i konekcije i počnete iz početka. Poznati ste po tome da udovoljavate sebi, te će i ovog puta biti isti slučaj. Ne dozvolite ništa manje od onoga što zaslužujete, kako u poslu tako i u ljubavnom životu.

RAK

Dnevni horoskop vam poručuje da se ne osvrćete unazad, već odlučno "gazite" napred. Nemojte da trpite ništa i nikoga, već jasno dajte do znanja šta želite i šta vaM prija. Moguće da će neko od kolega suptilno da vas provocira, ali vreme je da zauzmete stav za sebe.

LAV

Zvezde vm za 30. decembar 2022. i kraj godine poručuju da se okrenete zdravim navikama i mislima. Vreme je da sebi priznate neke stvari ili greške iz prošlosti i prihvatite ih kao deo vas. Moguće su psolovne ponude, ali ne ulazite u saradnju sa neproverenim osobama.

DEVICA

Tokom celog dana bićete euforični i blagonakloni prema trugim. Zadržite taj entuzijazam jer će vam ispuniti dan kako i dolikuje. Ne zaboravite da pozavršite sve poslove i obaveze koje ste naumili, jer ćete u suprotnom biti u trci sa vremenom.

VAGA

Dnevni horoskop za 30. decembar 2022. godine vas savetuje da ne pridajete značaj ljudima koji vam kažu neke stvari iz besa. To bi moglo da vam pokvari dan! Pazite kome šta pričate, jer bi to neko mogao da preokrene u svoju korist. Mogući problemi sa bronhijima  plućima.

ŠKORPIJA

KOnačno će da vam se osmehne sreća. Nakon ljubavnih i životnih turbulencija vreme je da s okrenete stvarima koje vas ispunjuju i radite ono št volite. Neko iz neposrednog okruženja će vam pomoćiu tome. Više se hranite zdravo!

STRELAC

Glava će tokom celog dana da vam bude rasejana. U dubini duše žalićete zbog nečega ili nekoga. Ukoliko ne možete da se pomerite sa tim, skupite hrabrosti i napravite prvi korak. Popričajte sa tom osobom. Biće vam lakše!

JARAC

Neko će vam nagals reći istinu koju već vi znate, ali niste znali da je došla i do drugih. Ne ragujte burno, već odgovorite diplomatski. SLobodni Jarčevi mogu da očekujte poziv na dejt. Skockajte se i pristanite. Uživaćete! Obratite pažnju na krvni pritisak!

VODOLIJA

Taman kad ste pomislili da ste rešili sve nesuglasice na poslu, pojaviće se nova. Uostalom znate kako treba da pristupite ljudima, pa to i primenite. Stiže vam jedna dobra vest koja će se odraziti na vaš ljubavni život. Zdravlje je dobro!

RIBE

Dnevni horoskop za 30. decembar 2022. godine vam poručuje da preispitate sebe o budućim poslovim poduhvatima. Ne misle vam svi dobro, onako kako vi to mislite. Budite na oprezu, moguće su priče iza leđa. Pronađite mir kraj partnera i više mu se posvetite!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)