Dnevni horoskop za 30. april 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 30. april 2023. godine savetuje Ovnu da iskoristi slobodno vreme i da se ponovo poveže sa starim prijateljima. Prijaće vam novo društvo, nova iskustva. Nemojte da čeznete za osobom koja nema nameru da napravi neophodan korak. Imate pad energije, što vam nije svojstveno.

BIK

Ovo je vaš dan! Okruženi ste prijateljima, ljudima koji vas vole i koji vas usrećuju. Napravite "klopu", organizujte veče drušvenih igara, neverovatno će vam prijati. Nerazrešena ljubavna situacija dobija svoj epilog. Biće dosta kajanja, izjava ljubavi... Da li ćete pokleknuti? Osećate se odlično. 

BLIZANCI

Danas vas muči nostalgija. Razmišljate o propuštenim prilikama, osobama koje ste olako pustili da odu iz vašeg života. Za neke još uvek nije kasno, ali neophodno je da pokažete da ste se promenili. Jeste li spremni? Drugi deo dana provodite u krugu porodice, pavite neke planove za budućnost. Manja nervoza. 

RAK

Imate "brdo" planova, a malo vremena! Porodica vas je okupirala, neophodno je da rešite neki stari problem vezano za stan ili neku drugu nekretninu. Partner vam pruža podršku. Slobodni Rakovi doživljavaju "težak" udarac. Saznaće neku tajnu o svojoj simpatiji. Više spavajte.  

LAV

Događaji ovog vikenda će vas naterati da preispitate vezu. Da li je to osoba sa kojom zaista želite da budete. Upleli ste se preko glave i više ne razaznajete šta je to što želite. Prijaće vam piknik, odlazak u prirodu da razbistrite glavu. Zdravlje je dobro.   

DEVICA

Dnevni horoskop za 30. april 2023. za Device kaže da će dan provesti u prirodi, na nekom putu, u društvu bliskih ljudi, porodice ili partnera. Otkrivate neke nove strane ličnosti osobe sa kojom ste u vezi ili braku. Niste zadovoljni. Pokušajte da vam jezik ne bude brži od pameti. Pojačana nervoza.

VAGA

Vi ste majstor da zakomplikujete, ne samo svoj već i tuđe živote. Svi problemi će biti rešeni ako odlučite da nastupite iskreno. To svi od vas očekuju, ali vam nedostaje hrabrost. Spremite se, ako ne danas, onda uskoro više nećete moći da krijete svoje želje. Nemojte da se tešite hranom. 

ŠKORPIJA

Imali ste napetu nedelju i danas koristite svaki trenutak da ugodite sebi. Zaslužili ste! Vredno ste radili, sad je vreme za opuštanje. Ako ste u prilici, priuštite sebi masažu. Neko užasno pati za vama. Ne može da vas izbavi iz glave. Još jedna šansa? Razmislite. Osećate se dobro, ali više spavajte.  

STRELAC

Teško vam je da se opustite znajući koji vas sve poslovi i obaveze čekaju nakon praznika. Opustite se, posao neće pobeći! Partner pokušava da vam da signal, želi da podigne vezu na viši nivo. Prepustite se, oslobodite svoj avanturistički duh! Napetost u mišićima, više vežbajte.   

JARAC

Sasvim iznenada, mogli biste da imate posetu, reč je o osobi koju niste dugo videli a koja vam je bila važna u prošlosti. Dan će biti ispunjen razmenjivanjem starih priča, prisećanjem na srećne trenutke. Veče je rezervisano za ljubav. Ako ste slobodni, izlazak sa osobom koja već neko vreme "obleće" oko vas bi mogao da se ispostavi kao pun pogodak. Dobr se osećate. 

VODOLIJA

Muči vas osećaj da ste se ogrešili o nekog starog prijatelja, niste mu se našli kad mu je to bilo najpotrebnije. Nije kasno da ispravite grešku i izvinite se. Danas su moguće rasprave sa partnerom. Stvari se ne odvijaju onako kako ste planirali. Rastrzani ste i nervozni. 

RIBE

Dnevni horoskop za 30. april 2023. godine za Ribe najavljuje dan pun radosti i prijatnog druženja. Konačno ste se opustili i prestali da panično tražite ljubav. Niste gospodar tuđih osećanja, ne može ništa na silu, Kada ste to shvatili, sve deluje mnogo bolje i srećnije. Uživajte u slobodnom danu i pustite "sudbinu" da odradi svoje. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)