30. avgust

DNEVNI HOROSKOP: Stresan dan za Lava, Bik pod pritiskom okoline, Devica uči važnu lekciju, a vi?

Autor Jovana Vilimonović

Pročitajte dnevni horoskop za 30. avgust!

Izvor: YouTube/Screenshot/Kenan Spahic

Ovan

Niste dobro raspoloženi. Osećate se prilično iscrpljeno. Pokušajte da ugodite sebi. Nemojte da se preforsirate.

Bik

Budite malo više posvećeni poslu da biste imali dosta uspeha. Provedite neko vreme sa prijateljima. Bićete zadovoljni na kraju dana.

Blizanci

Razmislite o svojim osećanjima prema partneru. Pomalo ste ljubomorni. Danas je odličan dan za saradnju.

Rak

Pod stresom ste. Nervirate se jer imate previše obaveza. Nije vam lako da dođete do rešenja problema..

Lav

Nemojte na poslu da radite neke stvari za druge, uradite samo svoj deo posla. Imaćete manje stresa tokom dana. Premoreni ste, nađite vremena za relaksaciju.

Devica

Budite strpljivi sa partnerom. Ne forsirajte nikog da se prilagođava vama. Bitan je kompromis.

Vaga

Danas ste veoma komunikativni i možete upoznati neku sličnu osobu. Saradnici vam nisu naklonjeni danas, ali ne možete baš to da promenite. Možete da se prilagodite, pa vam je to pametnije.

Škorpija

Skloni ste uživanju. Nemojte da uskratite partneru pažnju i ljubav ako imate probleme sa novcem ili poslom. Veoma ste društveni.

Strelac

Dosta stvari može da se izjalovi, ali ne treba da odustajete. Neke stvari koje odavno treba da završite u vezi sa poslom, konačno ćete da okončate.

Jarac

Ne plašite se da kažete šta vam se ne dopada kod partnera. Rasprava je moguća danas. Ako niste raspoloženi za zabavu, bolje je možda da ostanete kod kuće. To može da vam prija.

Vodolija

Bitno je da budete agilni ovog ponedeljka da vam neko sa posla ne bi zamerio što imate propuste. Ne preterujte sa obavezama. Mogući su problemi sa glavoboljom.

Ribe

Budite podrška partneru u vezi sa nekim idejama koje ima. To je veoma bitna stavka u vezi da biste učvrstili odnos. Ako ste slobodni, na kraćem putu je moguće novo poznanstvo sa pričljivom osobom koja vam baš nije slična, ali je zanimljiva.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi