30. oktobar

DNEVNI HOROSKOP: Lav će se obradovati, Jarac ulazi u novu vezu, Ribe neodlučne, s vi?

Autor Jovana Vilimonović

Pročitajte dnevni horoskop za 30. oktobar!

Izvor: YouTube/Screenshot/Oscar Stinson

Ovan

Vredni ste i odgovorni. Probajte da se dobro organizujete. Stres na poslu može da napravi problem u privatnom životu, pa ne preterujte sa radom. Budite umereniji.

Bik

Imate dosta samopouzdanja. Skloni ste flertu. Provedite više vremena sa voljenom osobom, to će da vam prija. Skloni ste kritikovanju partnera, ali razmislite da li je to sve stvarno neophodno za dobar odnos.

Blizanci

Imate jaku intuiciju. Fokusirajte se na rad. Ako ste ljubazni prema drugima mogu da vam izađu u susret.

Rak

Organizujte se bolje. Komunikativni ste. Nemojte da činite previše usluga drugim ljudima.

Lav

Danas je odličan dan za druženje i šoping. Možete dobiti neke lepe, neočekivane vesti od strane drugih ljudi. Popodne odmarajte.

Devica

Veoma ste uporni da ostvarite neke nove poslovne saradnje. Sporo dolazite do rezultata. Dajte svoj maksimum. Optimistični ste. To je recept za uspeh.

Vaga

Osetljivi ste. Ne treba da imate previše poverenja u druge ljude koje ne znate dugo. Izdvojite više vremena za relaksaciju.

Škorpija

Danas vam je bitno da se više družite. Pokušajte da završite sve što možete da biste došli do dobrih rezultata. Kreativnost na poslu će drugi da cene i treba da budete otvoreni za neke nove kontakte.

Strelac

Ambiciozni ste i praktični. Svesni ste nekih bitnih stvari koje morate da uradite na poslu. Niste zadovoljni rezultatima, pa pokušajte da poboljšate učinak.

Jarac

Otvorite se partneru što se tiče vaših osećanja. Ne dozvolite osobi koja vam se dopada da ne primeti vaše interesovanje. Uporni ste i postoji mogućnost za neku novu vezu.

Vodolija

Kreativniji ste nego inače. Odlučni ste u nameri da budete bolji od drugih. Strastveni ste i skloni flertu, a ako ste u vezi, neće da vam bude dosadno sa voljenom osobom.

Ribe

Šarmantni ste i ali treba da odaberete osobu koja vam se više dopada, jer se dvoumite. Ako ste u vezi, stabilno je stanje sa voljenom osobom. Moguć je priliv novca.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

MONDO

Tagovi