10. novembar

DNEVNI HOROSKOP: Pred Bikom je naporan dan, Lav upoznaje zanimljivu osobu, Vagi sve ide sjajno, a vama?

Autor Jovana Vilimonović

Pročitajte dnevni horoskop za 10. novembar!

Izvor: YouTube/screenshot/MsMojo

Ovan

Moguć je konflikt sa saradnicima jer ćete biti direktni i otvoreni prema drugima. Pod pritiskom ste zbog posla. Usredsredite se na neke nove poslovne prilike.

Bik

Imaćete naporan dan, zato se potrudite da uradite samo ono što baš morate. Pazite na rokove, nemojte da se preforsirate. Uradite samo ono što je neophodno.

Blizanci

Očekujte pomoć prijatelja u vezi sa poslom. Potrudite se da date svoj maksimum da biste bili uspešniji. Odličan je dan za štednju.

Rak

Saradnici mogu da budu velika podrška na poslu. Iskoristite odlične aspekte da započnete nove projekte. Sjajno se osećate i imate višak energije.

Lav

Možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Možda ćete ići na neki kraći put ili ga bar isplanirajte. Imate odličnu komunikaciju sa drugima.

Devica

Izvesni su neočekivani troškovi vezani za porodicu i za kuću. Možete da posetite lekara preventivno. Moguć je problem sa pritiskom.

Vaga

Odličan je dan za saradnju sa drugima. Sve ide kako treba. Nemate razloga za brigu.

Škorpija

Ako radite za sebe, iskoristite sjajan i uspešan dan. Ako niste "sam svoj gazda", nemojte da ulazite u sukob sa nadređenim. Moguća je glavobolja.

Strelac

Partner može da bude veoma napet, pokušajte da ga oraspoložite. Slobodni, moguće je neko zanimljivo poznanstvo. Bavite se sportom.

Jarac

Raspoloženje drugih ljudi utiče i na vaše raspoloženje. Najbolje bi bilo da se klonite osoba koje vam ne prijaju. Moguć je problem sa varenjem.

Vodolija

Komunikacija sa drugima je bolja nego ranije. Sve ide dosta lakše nego pre, pa ćete i lakše da rešite probleme koje imate na poslu. Budite diskretniji.

Ribe

Prepreke koje imate na poslu su lako rešive. Uradite sve najbitnije stavke koje su neodložne. Odlično se osećate. Ne prejedajte se.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi