7. februar

DNEVNI HOROSKOP: Blizanci nek dobro razmisle, Devici stiže ponuda, Strelac da "spusti loptu", a vi?

Autor Maja Gašić

Pročitajte dnevni horoskop za 7. februar 2023. godine!

Izvor: Fred Mantel/Shutterstock

Dnevni horoskop za 7. februar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 7. februar 2023. godine kaže da će Ovnovi doživeti veliku tranformaciju na poslu. Ako ste radili na unapređenju, danas bi mogla da vam se ispuni želja. Stariji član porodice će vam predložiti put ili vas zamoliti za uslugu koja će zahtevati putivanje. Partner ima problema na poslu i od vas očekuje podršku. Pojačajte unos vitamina.  

BIK

Očekujte užurban dan, nove obaveze koje zahtevaju dobru organizaciju. Mogući su problemi u komunikaciji sa kolegama, nemojte da ostavljate nište nedorečeno. Partner će vas iznenaditi predlogom vezano za zajedničku budućnost. Niste spremni za promene. Mogući problemi sa grlom. 

BLIZANCI

Potrebni je da budete više fokusirani na posao, promiču vam neke stvari, što bi moglo da se odrazi na vašu poziciju. Iz ovih problema ne možete da se izvučete šarmom. Razmislite u kom pravcu želite vaša veza da ide, jer trenutno samo prihvatate ono što vam se "servira". Zdravlje je dobro.

RAK

Zapali ste u kreativnu krizu, nikako ne možete da postignete ciljeve koje ste zacrtali, ne vidite rešenje. Poragozvarajte sa starijim članom porodice, pomoći će vam. Zauzete Rakove očekuje prelepo veče sa partnerom. Slobodni imaju potrebu da se osame. Posetite stomatologa. 

LAV

Danas se osećate posebno energično i puni ste elana. Imate velike planove i hrabro radite na njihovom ostvarenju. Mogući su troškovi u kući, verovatno ćete biti prinuđeni da zamenite dotrajali kućni aparat. Potrebna vam je pauza od partnera, opteretio vas je svojim "dramama". Čuvajte se prehlade. 

DEVICA

Dnevni horoskop za 7. februar 2023. kaže da je ovo odličan dan za Device zaposlene u privatnom sektoru. Moguća je ponuda iz inostranstva koju bi bilo dobro da odbijete. Dobro ćete proceniti situaciju. Ako ste nedavno izašli iz veze, moguće je da ćete imati "novu turu" pregovora sa bivšim partnerom. Problemi sa kožom - ekscemi, dermatitisi...

VAGA 

Otkrićete jednu novu stranu svoje ličnosti, a koju će na površinu izvući konflikt na poslu. Razmislite dobro da li ste u pravu i da li je vaše ponašanje na mestu. Zauzete Vage imaju udavarača iz kruga bliskih prijatelja. Slobodne se osećaju posebno strastveno, avantura je na pomolu. Proverite pritisak. 

ŠKORPIJA

Osećate se izuzetno ranjivo, i najmanja sitnica može da vas povredi. Morate da naučite da pravite razliku između stvari koje su zaista bitne i onih koje nisu prijatne, ali ne utiču značajno na vaš život. Zauzete Škorpije se osećaju zarobljeno u vezi. Slobodne traže rame za plakanje. Stres veoma utiče na vas.  

STRELAC

Danas bi bilo mudro da "spustite loptu" i pokušate da opustite atmosferu na poslu. Pritisak je preveliki, a nećete mnogo postići ako ga samo potencirate. Slobodni Strelčevi prihvataju udavaranje, dok zauzeti planiraju budućnost. Nemojte ništa na svoju ruku, proverite šta partner misli. Zdravlje je dobro.

JARAC

Ovo je dobar dan za finansije, potpisivanje novih ugovora, podizanje kredita... Dobra komunikacija sa kolegama, imaćete produktivan dan na poslu. Ako ste digli ruke od ljubavi, zvezde vam spremaju iznenađenje. Šalju vam osobu koja će vas očarati na prvi pogled. Dobro se osećate.

VODOLIJA

Pokrenite se sa mrtve tačke, imate nekoliko planova ali nikako da krenete sa realizacijom. Danas ćete čuti povoljne vesti koje bi mogle da vas ubrzaju. Partner ima promedbe na vaše ponašanje. Iako ne mislite loše, ponekad umete da prenaglite u reakciji. Mogući su problemi sa probavom.  

RIBE

Dnevni horoskop za 7. februar 2023. godine savetuje Ribama da iskoriste poznanstvo sa nekom osobom na položaju koja bi mogla da im pomogne u pokretanju novog projekta. Sada nije vreme za mirovanje, već akciju. Slobodne Ribe previše polažu na to što drugi pričaju o njima. Ne bi trebalo da nasednu na neke tračeve. Moguć je bol u ramenu, prijala bi vam masaža. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

MONDO